Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +134
Dzisiaj musiałem jechać nad morze i wrócić. W sumie 800 km po autostradzie. Człowiek jedzie przepisowo czasem nawet trochę przekracza limit a i tak znajdzie się jakaś ameba błyskająca długimi bo mam czelność wyprzedzać kolumnę tirów z prędkością 145 km/hi a pan w kałdi czy tam innym burakowozie musi z---------ć.
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
źródło: temp_file8582491852600889801
Pobierz
Salido +205
Minął 35. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
146 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
154 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
146 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
154 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-20
Pobierz

Miałem kiedyś #samsung S3 z rootem, #xposed i mnóstwem modułów i to przebijało funkcjonalnością nawet ajfona
Jesli chcialbys sie pozbyc wszystkiego wtedy odblok BL i root, ewentualnie instalacja alternatywnego softu. Jesli potrafisz obiema rekoma naraz sie za tylek zlapac, to sobie poradzisz. To nie jest zadne rocket science.
Nakladka nic nie utrudnia, za to moze sie okazac ze sporo ulatwia bez koniecznosci wrzucania jakichs dodatkowych modulow.
@PurpleHaze: rootowałem już kiedyś S3, ale chciałem zapytać jak wygląda sytuacja z rootowaniem rasowych chińskich smartfonów, bo spodziewałem się, że może nie być wsparcia community. Ale z tego co piszecie, to tak nie jest :)
Ktoś
Out of the box, te telefony sa takie sobie i dla niewymagajacego usera beda ok. Ale bugi w sofcie, pewne braki itd latane sa jednak ze sporym opoznieniem. Community bierze soft beta, przerabia wg