Aktywne Wpisy

simpiara +225
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

@towerme: @Kryspin013: Hej cumple. Ustawiłem to motion zgodnie z tym poradnikiem: https://malinowepi.pl/post/42600858428/serwer-kamer-internetowych
Kamera ogólnie działa
ffmpegzrzuca do pliku obraz z kamerki, który działa w VLC ale nie mogę się połączyć do servera.Serwer 10.1.1.30 odrzucił połączenie.zapora sieciowa wyłączona.Ogólnie jest tam coś bo odżuca połączenia, a nie mieli i wywala connection timeout.
root@orangepipc2:~# service motion status● motion.service - LSB: Start Motion detectionLoaded: loaded (/etc/init.d/motion; generated)Active: active (running) since Mon 2020-02-10 05:15:42 UTC; 1minJeżeli dziala tam to masz w config wyłączone połączenia z poza hosta
A tak w ogole jak motion dziala to nie dziala ffmpeg bo kamera zajeta czyli ogolnie dziala tyylko trzeba remote host odblokować. Nie wiesz może które to bedzie ustawienie?
Tam masz oddzielnie jaki jest przy zapisie a jaki jest przy streamie.
źródło: comment_1581319402wq6ikS7Qzdtn6kOsoQoOtu.jpg
PobierzGdzieś tam jest czas przechowywania I dostęp na hasło do panelu. I tylko przez panel zostaw dostęp, pozamykaj podglad przez 8080 czy tam 8181
Ja to mam na rpi i podpięty adres pod subdomeny
Sam kombinowałem z 2 tygodnie by to wszystko ustawić.
Teraz wiem ze najważniejsze to na samym początku sobie rozpisać w jakimś mindmapem czy coś innym do planowania.
źródło: comment_1581321296l6VN6X4xWqNHtzV6pvtPaG.jpg
Pobierz@Puppi: xD
Wydaj te 200 PL na #raspberrypi z radiatorami i będziesz miał spokój