Wpis z mikrobloga

@Victim: @tlusty_bic: No umnie teraz na 70 par tak w miesiąc to tylko z jedną spotkałem i nic z tego nie wyszło.Większość oczywiście nie odpisała a inne jak zaproponowałem spotkanie przestały pisać lub odwołały je xD.Zawuażyłem,że sporo dziewczyn jest tam na stale chyba xD bo kilka miesięcy też jeż widziadłem
  • Odpowiedz
@smalczyk1: Dokładnie, używałem w poprzednim roku w wakacje. Te same ryje dziś, ale nie jako nieaktywne profile, dają lajki xD Mam wrażenie że to boty. Mi nie odpisuje 8 na 10 par. Nie uwzględniając profili co ma kilka zdjęć, a w opisie nick z ig
  • Odpowiedz
@smalczyk1 nie ma się czym przejmować jak nie chcą się umawiać xD większość ma tam niedobory atencji tak jak @Victim napisał. A jak laska chce kogoś poznać albo tylko się r----ć to się z Tobą umówi, nie musisz być 18/10
  • Odpowiedz
@smalczyk1: Na 10 mi łatwiej określić, bo kasowałem pary co 5-6 dni, zamiast kolekcjonować.

3/10 - nie odpiszą nic
2/10 - gadka nie będzie się kleić, nie tak, że różowa zła, tylko po prostu inna bajka
3/10 - latarnia ich intelektu nie świeci zbyt jasno
2/10 - jest spoko, ustawiam się
  • Odpowiedz
  • 0
No to i tak wydaje mi się nie źle.No ogólnie to p------e są .Mi ostatnio pisała że mnie uwielbia i się dobrze pisało i się śmiała z moich wiadomości a jak spotkanie zaproponowałem to przestała pisać xD
  • Odpowiedz