Wpis z mikrobloga

@Jan_K: ostatnio na bunldu było za ~60zł wszystkie dodatki bez jednego małego na dzikusów w ameryce a sama gra za grosze więc tak legitne jest bo ktoś na zapas kupił za 4zł i sprzedaje za 8 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kaiborr: Właśnie mi się zdaje, że ten podstawowy zestaw za 1$ miał nawet 3 DLCki, więc interes przedni. Tylko aż szkoda kupować, może ktoś jeszcze samą EU4 ma, bo na pewno sporo osób korzystało.
  • Odpowiedz
@nuncjusz_: ja bym najpierw popytał kogoś bo może być tak jak pisałem ale te 8zł za grę to dużo nie jest, szczególnie że dodatki mogą za podobną cenę chodzić a jak klucze się skończą to cena może wrócić do takiej jak była czyli około 400zł za wszystko
  • Odpowiedz
@nuncjusz_: Nie wiem, ja swoim znajomym polecałem ostatnio, teraz nie orientuję się w cenach. Ogólnie szkoda, ale ta paczka z HB i rozdawanie przez część ludzi kodów już było i była to najlepsza jak dotąd okazja na skompletowanie EU4 z DLC i to sporo przebijająca inne. Możesz spróbować tutaj, czy na reddicie poszukać, popytać, może ktoś jeszcze odda, ale to już trochę późno.

Natomiast ogólnie goła EU4 to trochę bieda,
  • Odpowiedz