Wpis z mikrobloga

@Garadal no ale o czym chcesz dyskutować? Przeczytaj jeszcze raz swój post i odpowiedz sobie na pytanie, o czym chcesz dyskutować. Napisałem ci że masz mieć prawko przy sobie, bo jak nie to mandat i koniec. Nie ma o czym dyskutować, bo dyskusja niczego tu nie zmienia.
  • Odpowiedz
@Garadal: Właśnie widzę "normalną rozmowę". Populistyczne p---------e o jakiś mitycznych normach mandatów, chociaż nic takiego nie funkcjonuje. Jest wykroczenie- jest kara. To nie jest wymysł policjanta czy przełożonego. Jakbyś miał prawko przy sobie, to by żadnej legendarnej normy nikt nie wyrobił, bo nie mieliby za co Ci tego mandatu wypisać. Same teksty typu "psiarskie", "młodzi robią statystyki", "hajs na 500+ musi się zgadzać", "powinien im wystarczyć byle jaki dokument z
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@pogromca_idiotow Dalej nie mówisz na temat. Chodzi tutaj o brak logiki w prawie. Mamy 2020, policjanci mają przy sobie bazę osób z uprawnieniami a i tak muszę nosić plastik. Teksty o młodych policjantach odnosiły się do tego jak przeszła rozmowa. Wmawianie mi że brałem n-------i i groźby żebym się lepiej przyznał bo wezmą mnie na testy i będę miał przypał też chcesz zracjonalizować?
  • Odpowiedz
@Garadal: Jeszcze by pasowało mieć jakiś dokument, żeby ustalić na jego podstawie Twoją tożsamość, żeby móc potem sprawdzić w systemie czy Ty to Ty i masz uprawnienia czy nie
  • Odpowiedz