Aktywne Wpisy
Ja byłm za Furym w trylogii z Wilderem, tak teraz zwłaszcza po tej wypowiedzi tuż po walce to sram mu na ryj #boks
GERM +104
cieszy zwycięstwo Usyka, już widzę komentarze polusów którzy piszą żeby #!$%@?ł na front i że jest banderowcem, cos pieknego czytać te komentarze i patrzeć na ich parszywe mordy #!$%@? od wódy i lata pracy w fabrykach gówna #boks
#podcast #ciekawostki #programowanie #biznes #przedsiebiorczosc
Dobry start to podstawa. Ile bym dał, żeby mój syn tak mógł myśleć. ( ͡º
@SpalaczBenzyny: Oczywiście że odstają, ale o wiele mniej niż jak by jeździli Ładami, i o to chodzi. Jeżeli ktoś na swoim ślubie ma graniak za 2k a zarabia 20k, to ty jak zarabiasz 2k powinieneś ubrać się na ślub w koszule z H&M i jeansy bo nie chcesz przekraść jego % zarobków na strój? Rozumiesz o co mi chodzi?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dlugi-Amerykanow-srubuja-rekordy-7614079.html
Kiedys byly artukuly ze cala firme stworzyly tez inne osoby ale w miedzy czasie obecny wlasciciel doprowadzil do wrogiego jak to sam ujal przejecia firmy. Moze ktos rozwinac te informacje kto zna ten temat lepiej ? Podobno wlasciciel nie mial pojecia o
Tu nie chodzi o samo odłożenie, może 3,5 koła miesięcznie to był ciut za wysoki pułap który określiłem w tym przykładzie, chodzi ogólnie o kupowanie rzeczy "niepotrzebnych" tylko po to żeby się pokazać. Może ja mam zbyt poważne podejście do rzeczy materialnych, ale serio ja tego nie rozumiem, wydać calutką pensję na telefon. Odkładasz całe 2-3 miesiące hajs (bo odkładasz to co ci zostaje z wypłaty), po to