Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +270
elena-mary +1
Jak zmieniły się wasze zarobki przez ostatnie 5 lat?
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Miałem do załadowania dwa auta z IT do PL
Jedno wysłałem swoje auto, drugie z transa pobrałem( kierowca/właściciel nim jedzie).
Stoją auta obok siebie i czekają na załadunek, kierowcy już otrzymali dokumenty. Są tam pełne dane klienta który zleca ten transport. Gosć pogadał z moim kierowcą, ten mu powiedział że często to wozimy itp
NO i ten bystrzak, kierowca/właściciel pomyślał że wykoleguje mnie z tego biznesu i zadzwoni bezpośrednio do klienta i zaoferuje przewozy na tej trasie.
Pomysłowy dobromir wrzucił nazwę firmy klienta w Google, wszedł na stronę w zakładkę kontakt i zadzwonił do działu logistyki.
Debil jednak nie zajarzył, że u klienta na stronie jako logistyka występuje ja i mój nr telefonu.
#!$%@?łem go z góry do dołu i obiecałem piękny komentarz na giełdzie, za głupotę się płaci.
#bekaztransa #transport #spedycja #pracbaza
@xspeditor: pewnie podstawi jakiegoś kierasa przed rozładunkiem :D
Potem cyk podkladka i moglbys go straszyc zgodnie z zapisami w wwrunkach zlecenia moze byc obciazony za niedozowlonny kontakt z klientem. Kara 100tys euro
@xspeditor: ale on nie musiałby tego wiedzieć :p
@xspeditor hehe no właśnie mogłeś zrobić outstanding move i go zatrudnić na te trasę taniej bo i tak super oferta a przewoźnik aktualny bierze więcej więc wszyscy będą wygrani
już się wolę z Januszami użerać, niż z korpo ścierwami
Roznica miedzy korpo pracownikiem a z januszeksu to taka ze jest bardziej przeszkolony
Narzeczona mi mówi, że nie mam za grosz zaufania w czyjeś dobre intencje. Ciekawe czy by miała po tylu latach ;p
Komentarz usunięty przez autora
Idioci wzięli dane z anexu i chcieli się wbić w klienta, bez komentarza.
Ciekaw jestem czy ciężko jest wygrać sprawę właśnie złamania zakazu konkurencji