Wpis z mikrobloga

nie chce mi sie nawet czytac tu wszystkiego, ale to czerwone to zwykle klamstwo opa, bo moj sandomierz jest zamalowany, podczas, gdy ustawa o strefie wolnej od lgbt zgloszona przez kilku pisiorow zostala mocno wysmiana w lokalnych mediach, a nawet przez ludzi na fejsie i zostala odrzucona przez wiekszosc niepisowskiej rady miasta sandomierza, tak wiec prosze mnie i mojego miasta nie obrazac.
  • Odpowiedz
@wigilius: polecam komentarze

Myślę, że tu bardziej chodzi o widoczność postów przez innych, którzy dają plusa pomimo tego, że autor gada masakryczne głupoty, a przeciwnikowi dyskusji minusy co samo w sobie jest śmieszne.
  • Odpowiedz
@CarpetKnight97: Jestem z Podkarpacia, mieszkam tutaj całe życie, nie jestem dumny z tego, że Podkarpackie jest strefą wolną od LGBT, popieram walkę o równouprawnienie. W-----a mnie to, że każdego wrzuciłeś do jednego wora. Nie każdy tutaj jest tak zły jak to opisujesz.
  • Odpowiedz
@CarpetKnight97: mion zdaniem blefujesz. Wrzuć zdjęcie jak drag Queen przeprowadza zajęcia edukacyjne z Twoją ośmioletnia córka, zgodnie ze standardami WHO, to wtedy CI uwierzę że naprawdę jesteś progresywny, cokolwiek by to nie znaczyło.
  • Odpowiedz
A czerwona strefa to cos co za 100lat bedzie pokazywane jako ciekawostka jak dzisiaj osobne wagony dla czarnych/żydów/Polaków
Na nieszczęście dla was wiesniaki
  • Odpowiedz
@ragnar-lodbrok-1992: Możliwe, że tak jest, nie mi to oceniać. Ciężko się dziwić, że Polacy są tak zawistni i nieufni względem siebie, jak określenia Polska A i Polska B całkiem nieźle się mają. Jak osoby z obydwu stron wrzucają siebie do jakichś szufladek tylko dlatego, że ktoś urodził się tutaj, a nie gdzie indziej. Zamiast zachęcać ludzi do otworzenia głowy, to wybierają sobie jedną klatkę, a potem z pozostałymi obrzucają się
  • Odpowiedz