Aktywne Wpisy
grzes1290 +614
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Lalo +173
To nie jest tak, jak faceci próbują się często pocieszać, że wystarczy być wyższym. Co to to nie, płeć damska życzy sobie by mężczyzna był na tyle wyższy by nie był niski na tle innych facetów oraz by ona sama przy nim czuła się niska, malutka, drobniutka, jak mała dziewczynka. 5-10cm różnicy wzrostu one nawet nie zauważają
#blackpill #przegryw #redpill
@Reaamu: Panie to robią na okrągło. Ja pomimo że jestem wysoki, to miałem parę rozmów z kobietami i one często same podkreślały, że bardzo trudno byłoby im być z niższym od siebie mężczyzną. Zdarzają się wyjątki, ale fakty są takie, że niscy mają o wiele trudniej.