Aktywne Wpisy
Vermeerrr +1
Jak zmniejszyć libido, które jest bardzo wysokie już od dziecka? Ja nie klamie. Masturbacja nie pomaga. Po prostu jest zbyt wysokie. Myśli o selsie są ze mną odkąd psmietwm, pochłaniają zbyt wiele czasu. Zawsze boję się mówić że potrzebuje seksu więcej niż normalna jednostka. Czy są jakieś tabsy na to?
#seks #chorobypsychiczne #psychiatria #leki
#seks #chorobypsychiczne #psychiatria #leki
affairz +4
czy stwierdzenie "WIDOK NA PARK" można rozumieć na różne sposoby? bo chyba rozumiem je inaczej niż pośrednik XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Przeczytaj zanim zapytasz:
1) Dlaczego nie ma Olsztyna, Rzeszowa, Katowic itd - już wyjaśniam; będą one w drugiej części tej wykreślanki.
2) Dlaczego Łódź/Wrocław/Warszawa są pod jedną opcją z ankiety? - Otóż dlatego, że wszystkie te miasta mają malowania zółto-czerwone (i to w 3 przypadkach żółty na górze, czerwony na dole), dlatego nie ma co wrzucać trzy razy tego samego malowania autobusu (to nie ranking miast!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
Zagłosuj na najbrzydsze malowanie komunikacji miejskiej:
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Carbonara-Lover @hiszpanski_konkwistador @dzikikubon @Kinczom @Beer_Is_Good_For_You @Wikool @Unakit77 @Canmoh @obludnik-rozi @Kotlet-Schabowy @bazylo @Vadzior @Chandler @xWhyDuck @AgresywnyKardiolog @Eskapista @dssport @ku2yn @Maestro_PM @
@ostulemijo: też najpierw myślałem o Lublinie, ale potem zobaczyłem Bydgoszcz xD
Nowe są piękne
@oba-manigger: