Aktywne Wpisy
braindeadslon +963
Goronco +53
Dziękuję pan kanar za zepsucie dnia xd
Ja #!$%@? jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby wykonywać pracę utrudniającą innym życie. Pewnie najpierw chcieli się dostać do policji, potem do milicji a na końcu dostali się jedynie na kanara xD
#bekazpodludzi #tramwaje #zalesie ##!$%@? #zlodzieje
Ja #!$%@? jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby wykonywać pracę utrudniającą innym życie. Pewnie najpierw chcieli się dostać do policji, potem do milicji a na końcu dostali się jedynie na kanara xD
#bekazpodludzi #tramwaje #zalesie ##!$%@? #zlodzieje
Przynajmniej jakaś namiastka sprawiedliwości w tej sprawie!
nie dla polskich, tylko dla każdych, w każdym cywilizowanym państwie. Kary sa po to, zeby zapobiegac lamaniu prawa poprzez zniechecenie ze wzgledu na strach przed konsekwencjami, lub gdy to nie zadziala, izolacje i resocjalizacje. Rekompensata dla poszkodowanych w postaci wiekszego karania osob ktore zrobily cos nieumyslnie (ale z wieksza szkoda finalnie) niz osob ktore robia cos z premedytacja (ale z mniejsza szkoda finalnie) nie ma zadnego uzasadnienia ani w logice,
@falden: A dlaczego mieli by to robić? To nie jest rola oskarżonego. Ten ma się bronić i uzyskać jak najniższy wymiar kary. Taki jest jego interes. Od wymagania kar jest ustawodawca i prokuratura i to ona powinna realizować interes pokrzywdzonego.
Ja jako pokrzywdzony, to wolał bym, aby pijany Wałęsa rozwalił mi zderzak
Swoją drogą jaki niby morderca? xD Morderstwo oznacza celowe odebranie komuś życia czyli działanie w stylu Breivika lub
Nasze państwo uważa, że spłodzenie jednego obywatela jest warte dla podatników ponad 3,3 miliona zł. A #!$%@?ć kogoś można i nawet złotówka to nie jest warte? Ciekawa logika.
Ale #!$%@? komuś matki i nie zapłacenie złotówki nawiązki dla pokrzywdzonych uważam za skandal. To #!$%@? nie ma znaczenia, czy ktoś chciał czy nie dla ofiary. Dla ofiary liczy się skutek.
@huntforfur: gdy nie widzi się co jest za zakrętem to zwalnia się do 30 km/h a nie pędzi jak debil.