Od dawna wiedziałem, że #logikarozowychpaskow nie ma nic wspólnego z logiką, ale wczoraj znajoma przebiła chyba wszystko.
Wczoraj napisała do mnie i od razu mi mówi, że #niebieskiepaski to chamy, świnie itd. Czyniąc historie krótką:
- poszła do znajomego - wypili trochę wina - jej się chciało i jemu się chciało i doszło do #s--s Każda ze stron wiedziała co się dzieje i decyzja była z dwóch stron. - znajoma jest zła na niego bo wykorzystał sytuację jak ona była pod wpływem.
Jeszcze zrozumiałbym jakby się nawaliła i nie wiedziała co się dzieje, ale jak sama napisała, "ja wiedziałam co się dzieje".
@GratisLPG: @GratisLPG: w cywilizowanych krajach kiedy laska się rozmyśli następnego dnia to kończy się to oskarżeniem typa o g---t i typ kończy w więzieniu, ale w Polsce oczywiście jak w lesie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Bomfastic: @Kiedys_Mialem_Fejm: kretyni, tu nie chodzi o to, że się z nim przespała, tylko, że wg relacji opa, jest zła na na tamtego znajomego i go obwinia. S--s to s--s, była chęć z obu stron to się ze sobą przespali, na c--j teraz robić aferę i j---ć o tym opowi? Ha tfu na Was.
ok w takim razie znam również i gości, którzy po alko przelecieli kogoś, kto że tak powiem nie podobał się w 100%. I też marudzili z tego powodu i się wybielali, że hehe n------i byli. Więc dalej się upieram, że to nie tylko różowe są takie z-----e i pije cały czas do tego, że "to głównie różowe"
@Bomfastic: Ok, oni zwalili na chlanie, a ona zwaliła na niego. To nadal
@GratisLPG: Teraz wiecie skąd biorą się fałszywe oskarżenia o gwałty na zachodzie często, babol zrobi coś głupiego, a potem usprawiedliwia niejako sobie puszczanie się zrzucając winę na chłopa/chłopaka... obrzydliwe
@Kiedys_Mialem_Fejm No zgadza się, ja nie mówiłem, że jest k--------m. Tylko pieprzenie, że ją "wykorzystał", jak sama się zgodziła i była w pełni świadoma tego co robi jest żenujące.
Wczoraj napisała do mnie i od razu mi mówi, że #niebieskiepaski to chamy, świnie itd. Czyniąc historie krótką:
- poszła do znajomego
- wypili trochę wina
- jej się chciało i jemu się chciało i doszło do #s--s Każda ze stron wiedziała co się dzieje i decyzja była z dwóch stron.
- znajoma jest zła na niego bo wykorzystał sytuację jak ona była pod wpływem.
Jeszcze zrozumiałbym jakby się nawaliła i nie wiedziała co się dzieje, ale jak sama napisała, "ja wiedziałam co się dzieje".
#rozowepaski #niebieskiepaski #takaprawda
@Bomfastic: Ok, oni zwalili na chlanie, a ona zwaliła na niego. To nadal
#bekazprzegrywow