#gry #detroitbecomehuman #becomehuman #heavyrain Po całkiem spoko Heavy Rain (gra jednak po tylu latach nie zachwyca jeśli chodzi o oprawę i sterowanie, czas nie był dla niej łaskawy) ograłem Detroit: Become Human i nie spodziewałem się że to jest takie dobre!
Najlepszym smaczkiem dla mnie jest i tak samo menu i wszystkie interakcje w nim z Kara. Uruchomiłem grę 1 stycznia i życzyła mi szczęśliwego nowego roku, nie grałem dość chwilę to powiedziała że długo mnie nie było. Komentuje decyzję które podjąłem w grze, jej zachowanie się zmienia z czasem. Uwielbiam takie rzeczy.
Uratowałem wczoraj kota w pracy. Jest wygłodzony, nie chce jeść, pić. Dawałem jej tylko wody w strzykawkę. Do weta pojadę rano jutro bo za niedługo ruszam do pracy. Mogę spróbować jej coś wcisnąć na siłę? #koty #pokazkota
Po całkiem spoko Heavy Rain (gra jednak po tylu latach nie zachwyca jeśli chodzi o oprawę i sterowanie, czas nie był dla niej łaskawy) ograłem Detroit: Become Human i nie spodziewałem się że to jest takie dobre!
Najlepszym smaczkiem dla mnie jest i tak samo menu i wszystkie interakcje w nim z Kara.
Uruchomiłem grę 1 stycznia i życzyła mi szczęśliwego nowego roku, nie grałem dość chwilę to powiedziała że długo mnie nie było. Komentuje decyzję które podjąłem w grze, jej zachowanie się zmienia z czasem.
Uwielbiam takie rzeczy.
@Krs90: to jeszcze nie wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Świetna to gra, graficznie też wysoki poziom.
@Krs90: czyli wiesz że