O #!$%@? chodzi normikom z tym uśmiechaniem sie? W #pracbaza kierowniczka że mam sie uśmiechnąć jak ma mnie rozkręcić i sie gapi na mnie, że co mi jest itp i wymusza normickie zachowania xD Ja zawsze chodzę z ponura mordą i nie bawią mnie ich żarty i #!$%@? mam na bycie miłym i w porządku xD A karyny z działu nie mówią mi nawet cześć, wolą gadać z dziadami albo z bezębnymi ochroniarzami i jak weszły urlopy to planowały między soba kiedy i jak brać żeby było ok to mnie nawet nie spytały, nie uznaja mnie w grupie xD Albo jak sie składają na prezent dla kogoś to tez nie pytają czy sie dorzuce nie biorą mnie pod uwagę xD O #!$%@? chodzi takim jednostkom?
@wyk0pek95: @Xvenowski: @klossser: @Dr_Manhattan: Ja zawsze modnie uczesany, sikor i ciuchy a wolą starych dziadów i szczerbatego dziada z recepcji który gada jakieś bzdury :) A jak na FB patrzałem jakich mają gachów te karyny to same łyse sebixy bazarowe xD Jeszcze wymagają żebym ja się witał pierwszy xD
@Xvenowski: @Niski_Manlet: Miałem 5 krótkich związkow, ruchałem 1 raz w wieku 19 lat i jakieś losowe lizania na imprezkach i Tinder xD I gadały, że jestem, ja sie nie uważam xD
#przegryw #stulejacontent #normictwo #rozwojosobistyznormikami #rozowepaski #usmiechboners
Komentarz usunięty przez autora
Ja zawsze chodzę z ponura mordą i nie bawią mnie ich żarty i #!$%@? mam na bycie miłym
No ciekawe dlaczego wszyscy mają Cię w dupie xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@b4rnab4: o to chodzi, że taki gburowaty pysk odstrasza i zniechęca do przebywania w jego otoczeniu