Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
Ten rok zaczął się tak mega absurdalnie, że nie zdziwiłbym się jeśli Ela by w tym roku zamknęła oczy na wieki wieków ament.
Przegladalem kiedys drzewa genealogiczne tych rodow i to niezle jaja. Wszyscy mowia jaka wspaniala
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2/137 bo odpisałem
@bicu123: To że już 200 lat temu doszliśmy do tego aby oceniać ludzi na podstawie ich osiągnięć oraz cech które prezentują a nie tego kto ich urodził. Dlaczego książę Karol ma być lepszym reprezentantem GB niż zasłużony dyplomata wybrany do roli Ambasadora? Tylko dlatego że ma
@Mirkosoft: Mówisz o demokracji? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zerwanie z feudalizmem ok.
@gumpa_bobi: jakie dwie wojny światowe?
@katerinawsk: III wojnę światową ze stycznia 2020 roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@gumpa_bobi: Najgorszy władca w historii Anglii XD Straciła imperium, straciła UE. Nastąpił najazd barbarzyńców z Lewantu i muzułmańskie gangi gwałcące brytyjskie dziewczęta. Burmistrz Londynu jest muzułmaninem po cichu sympatyzującym z dżihadystami. Można by tak wymieniać i wymieniać. Normalnie r--------l za jej rządów. Brytyjczycy powinny wołać: Boże, ukaż