Aktywne Wpisy

njay +150
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz
Teuvo +127
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz

Zwracam się z uprzejmą prośbą o poradę :)
Mam kumpla, który pracuje w IT, jako admin sieci teleinformatycznej. Doświadczenie ma dość duże, bo już 7 lat pracuje w branży w dużych instytucjach (do 2 tys użytkowników), ma bardzo dużą wiedzę jeżeli chodzi o administrowanie, utrzymanie, bezpieczeństwo sieci (nie będę tutaj rozpisywał bo jest tego trochę). Obecne wynagrodzenie to ~4000 zł netto, niedługo miała być gruba podwyżka.
Jednak w obecnym korpo jest firma outsourcingowa i pojawił się pomysł przeniesienia tego kumpla właśnie do tej firmy outsourcingowej, z podwyżką uwaga.... 300 zł netto. Raporty wynagrodzenia na tym stanowisku podają różne kwoty, ale zdecydowanie większe niż teraz... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czy ktoś z was miał podobną sytuację? Jak w tej sytuacji walczyć o swoje? Jakich argumentów użyć, żeby nie wyjść na desperata? Projekty w tej firmie są bardzo ciekawe, ale takie wynagrodzenie jest zdecydowanie za niskie.
Pozdrawiam cieplutko.
#it #pracait #pracbaza #wynagrodzenie #pensja
Że niby składasz gdzieś papiery i by się przydały.
Albo o zaświadczenie, że jesteś zatrudniony i zakres obowiązków - czasem przy rekrutacji chcą mieć taki papier.
Niech pomyślą, że się rozglądasz.
@ddzwon: Masz rację, ja osobiście szukałbym pracy, która spełnia moje widełki, ale tutaj tylko mogę podpowiedzieć, może coś dobrego z tego wyniknie.
https://www.docdroid.net/1moISOn/1aa384f5-a1e0-4e20-95b7-7c9ae1188d6d.pdf#page=4
@Mucharek: chyba dość biednie jak na osobę z tylu letnim doświadczeniem.