Aktywne Wpisy
goferek +175
Mirki, chciałem zdjąć koło i ukręciłem śrubę. Pękła niemal od razu. Co teraz zrobić?
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
Kopyto96 +118
Największe odpały, które miała moja ex, a które niestety dotyczą większości kobiet. Ku przestrodze wymienię wam te najbardziej absurdalne, których moja głowa do dziś nie pojmuje. Moje obserwacje dotyczą 3,5 roku mieszkania razem.
1.Brak umiejętności spędzania czasu samemu
-Autentycznie nie potrafiła nawet ze dwie godziny. Jeśli nic nie robiliśmy, bo nic nie zaplanowałem, siedziała obrażona i mówiła tylko, jak nienawidzi mieszkania w bloku (była ze wsi), albo że jej życie jest bez sensu xD A nie daj Boże, jak ja gdzieś wyszedłem, a ona nie miała planów ( i tak 90-95 % weekendów spędzaliśmy razem)
2.Pretensje
1.Brak umiejętności spędzania czasu samemu
-Autentycznie nie potrafiła nawet ze dwie godziny. Jeśli nic nie robiliśmy, bo nic nie zaplanowałem, siedziała obrażona i mówiła tylko, jak nienawidzi mieszkania w bloku (była ze wsi), albo że jej życie jest bez sensu xD A nie daj Boże, jak ja gdzieś wyszedłem, a ona nie miała planów ( i tak 90-95 % weekendów spędzaliśmy razem)
2.Pretensje
Albo 100 złotych
@CzaryMarek: xDDDDDDD Przecież leki używane do przeprowadzenia kary śmierci kosztują kilkadziesiąt dolarów. O czym Ty w ogóle piszesz, koszt jest związany z funkcjonowaniem całego systemu, specjalne cele, pokoje egzekucyjne, apelacje itp.
@Silver86: Jak już chcesz zabić kogoś w majestacie prawa to
@Silver86: Przypadek Tomasza K. też był oczywisty, nawet ówczesny minister sprawiedliwości się na ten temat wypowiadał w kontekście braku kary śmierci.
Teraz pomyślcie o bezwzględnym dożywociu - jak za pobicie czy usiłowanie zabójstwa byłoby bezwzględne dożywocie i za zabójstwo też - no to co "szkodzi"
Rozumiem że to normalne pisać z piwnicy takie nieżyciowe, wyssane z dupy komentarze. Nie wiem o jakim sensie "oszukania" piszesz, ale jeśli chodzi o jakiś niezapłacony podatek, to w tej kwocie to najwyżej wykroczenie :) co innego wyłudzenie VAT
@Halbr: Zaczynając od przefiltrowywania patologii w szkole. Jakiekolwiek przejawy demoralizacji, złego zachowania, braku poszanowania osób i mienia - wrzucasz do systemu i stale potem kontrolujesz.
Nożownicy nie pochodzą z zamożnych rodzin, tylko ze śmieciowych rodzin.
@mistellaire: Ale jak stale kontrolujesz?