Wpis z mikrobloga

Ale to dobre ( ͡º ͜ʖ͡º)

Antrykot wołowy
Czosnek w proszku (tu akurat kolorowy)
Pieprz
Rozmaryn
Masło, mała kostka

Zamarynować 30min wcześniej.

52,5°C przez 50minut, wyjąć, osuszyć a następnie zapiec miotaczem ognia lub na patelni ładnie przypiec.

Efekt końcowy w komentarzu ( ʖ̯)

#glodnyjakwilk #sousvide #gotowanie #gotowanietomojapasja #chwalesie
v.....k - Ale to dobre ( ͡º ͜ʖ͡º) 


Antrykot wołowy
Czosnek w proszku (tu akurat kol...

źródło: comment_2gSgZIfT83jM4HVAr6RkGHEQHxtceFvK.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach