Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1006
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +9
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Jakie okulary do pływania polecacie? Nie wiem jaka jest rozsądna kwota, więc powiedzmy, że do 100zl.
Do tej pory pływałem bez, ale wydłużam treningi i czuję, że pasuje coś zakładać.
#plywanie
Widzę, że wyprzedaż więc sobie na zapas chyba kupię :)
Do tego spray przeciwmgłowy Arena, bo pokilkunastu pływaniach się przyda:
https://www.arenawaterinstinct.com/en_global/000398-anti-fog-solution-for-swimming-goggles-spray-swim.html
Dla mnie najlepsze zawsze były typowe szwedki, trzeba się do nich przyzwyczaić, bo na początku naprawdę bolą oczy i nos, ale później już są super ;)
A jeśli szwedki nie dla Ciebie, to polecam Arena Tracks :) bardzo wygodne i ładnie się trzymają
@klark: ja używam model Nabijani 900 z dekatlonu, w sumie mogę polecić bo nic się mi z nimi nie dzieje
Jeśli szukacie okularów to polecam zajrzeć właśnie na tyrpolska.pl - z kodem "HUBOWS15" macie 15% zniżki!
Przykładowe okulary treningowe, które mogę polecić to właśnie
BTW: jeśli używasz "jakiegoś" sprayu od parowania, to polecam ten wcześniej przeze mnie linkowany. Jest totalnie bezkonkurencyjny.
Hej, kupiłem szwedki, będzie to moja pierwsza styczność z tym typem okularków, do tej pory miałem jakieś zwykłe kupione na jakimś stoisku w aquaparku(byle woda do oczu nie leciała) jakieś porady co do ich ustawienia, zakładania?
Dzięki za linka i kod rabatowy ;)
A co do ustawienia, jeśli nosek gumowy, który jest fabrycznie Ci pasuje, wystarczy wtedy dopasować go pod rozstaw oczu. Przyloz okularki i sprawdź, czy nosek jest ok, w razie potrzeby albo pociągnij lekko, aby zwęzić, albo poluznij trochę gumy. Nosek gumowy ma to do siebie, że jest trochę rozciągliwy.
Drugi nosek, który jest w opakowaniu to nosek-sznurek, który trzeba dopasować samemu do siebie i go zamontować, jest to trudnejsze, ale on się nie rozciąga, dam tu zaraz link, jak ktoś to robi. Kolejna sprawa gumki na głowę, je dostosowujesz zakładając i sprawdzając czy pasuje, powinny być stabilne, nie luźne, ale też nie zbyt mocno naciągnięte, aby oczy nie zostały Ci w okularkach xD
Tu link do wiązania, nasze okularki różnią się tym, że guma na głowie już jest w okularkach,