Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Kod urządzenia: LYWSD03MMC
#xiaomi #smarthome #banggood
@Login_login: wróce z pracy i spróbuję bo teraz pod ręką nie mam qr code z instrukcji
Problem w tym, że jak masz jakieś z europejskich dystrybucji to będzie problem je podłączyć
ta apka jest strasznie niedopracowana, tyle urządzeń, taka społeczność, a takie g---o :(
Urządzenia raz dodane nie znikają, znikają jedynie przy zmianie regionu, ale wtedy pojawiają się te przypisane do tego regionu.
@asd1asd: A Tu Ciebie zaskoczę - iPhone :P może nie najnowszy ale nie z androidem.
@zibizz1: Zigbee chyba nie mają własnej pamięci i nie zapisują pomiarów archiwalnych, tutaj mam na 3msc nawet jak tak długo nie odczytam tego.