Wpis z mikrobloga

@Oppaimancer: ja robiłem pure pyro, pure faith, pure strenght, pure dex, pure quality i pure inteligence. SL 120 za kazdym razem. Najlepiej mi sie grało pure faith - i w kowenancie bros. Dzisiaj #!$%@?łem platyne konczac w pure inteligence - meczylem sie, ale do zrobienia. Nameless w tym buildzie to jakis zart ;). Biegalem od pierscienia do pierscienia w NG+2. Teraz juz tylko pvp i pomagam, mam #!$%@? ;)
  • Odpowiedz
@Hedage: jak chcesz jakis rajd na bossa,
daj znac. NG+2 robilem speedrun po pierscienie.
+2 i +3 bo w NG+2 masz pierscionki tez +3. Np life ring+3. Polecam Ci sciagnac sobie liste (moge ci wyslac) i odhakowac co masz, wtedy wiesz czego Ci brakuje.

edit: PC
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hedage: po co na NG+ latać po pierścienie, w the ringed city bez NG+ są od razu lepsze wersje z czego Havla dość szybko leży na ziemi
  • Odpowiedz
@nomadicgoogler: Napisałem czego mi brakuje xD Pierścionków z NG++, pierścionka od Sirris, i cudu za duszę bezimiennego króla. Całą resztę mam. Bardzo skrupulatnie podchodzę do tego.

A no i jeszcze zakończenie z oczami strażniczki, mam zwykłe i uzurpację. Ja nie proszę o rady, bo ja wiem co tam muszę zrobić, uhm. XD
  • Odpowiedz
@nomadicgoogler: ogólnie w życiu tak świadomie z takich dużych gier to wymaksowałem tylko dwie chyba. XD Skyrim i Wiesiek 3. Teraz jeszcze na Grim Dawn się trochę nakręcam, ale tam ich sporo jest, tych aczików... Ale wbiłem już jeden, gdzie pokazuje, że 0% graczy zdobyło. xD
  • Odpowiedz