Wpis z mikrobloga

@NotAtencion: Nie. Generalnie rozmowa jest z grudnia - przerwa świąteczna. Właścicielka mieszkania które wynajmuje dziewczyna wbijała jej do pokoju pod jej nieobecność. Zainstalowała sobie kamerę IP w pokoju. Ale nie mogła na nią wbić z domu. No i pytała mnie czy wiem o co chodzi.
  • Odpowiedz
Nie przekierowała portu. Powiedziałem, że w obecnej sytuacji nic nie zrobi i, że pomogę jak wróci. Potem weszła taka w miarę spoko rozmowa ale po kilku dniach usunęła parę. Śmiesznie bo w święta dzieliły nas tylko 4km, a po już 300km
  • Odpowiedz
@NotAtencion: Teraz to już za późno. ( ͡° ʖ̯ ͡°) . Ona powiedział, że nie rozumie co do niej piszę i, że to skomplikowane. Ja zaoferowałem, że pomogę. Chciałem ją gdzieś zaprosić, ale to było na wsi prawie nigdzie żywego ducha - ja bym się na jej miejscu nie zgodził na spotkanie. BTW zdjęcie w miniaturce średnie ale dziewczyna spokojnie 9/10 jak nie dyszka z wyglądu.
  • Odpowiedz
@markony_marek: właśnie kurde nie, bo zamiast pytać o linkedina to chciała przejść na facebooka i w ogóle studiowała kryminologię i po prostu sobie "wymarzyła", że chłop może być nawet i najbrzydszy na świecie ale ma być programistą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz