Wpis z mikrobloga

Dałem wpis bez ankiety, więc daję jeszcze raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Witam wszystkich po dłuższej świątecznej przerwie! Wracamy do #mirkoshredwars, ale zanim zaczniemy zbierać zapisy, chciałbym, abyście się wypowiedzieli w ankiecie, jak ma wyglądać kolejna edycja. Jest propozycja zmian, który padła w tym wpisie: https://www.wykop.pl/wpis/46203601/uwaga-kto-chce-wziac-udzial-w-kolejnym-konkursie-g/
W skrócie: zmiana nazwy na #mirkoguitarwars i odejście od ,,szredowania" na rzecz większej swobody gatunku czy tematu improwizacji.
Zmiana, żeby w przypadku dezercji któregoś z uczestników, na jego miejsce wskakiwałby przegrany z poprzedniej rundy, który dostał największą ilość głosów jest myślę że do przyjęcia od razu, bo to organizacyjne usprawnienie.
Wołam zainteresowanych i zachęcam do zapoznania się z treścią tamtego posta, oraz zagłosowanie w ankiecie. Myślę, że do niedzieli wieczór starczy czasu.
#gitara #gitaraelektryczna #muzyka #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki #instrumenty #gitarabasowa #gitaraakustyczna

Zostawiamy #mirkoshredwars czy zmieniamy na #mirkoguitarwars?

• Zostawiamy #mirkoshredwars 25.4% (17)
  • Zmieniamy na #mirkoguitarwars 74.6% (50)

Oddanych głosów: 67

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dodam, że jeżeli wybierzecie opcję, którą zaproponowałam, to #mirkoguitarwars dostaną ekskluzywną oprawę muzyczną. @BennyLava zgodził się nagrać dla Was melodie, które będą losowane w trakcie konkursu. Podobne do tego krótkie kawałki dostawalibyście do zagrania w swoich solówkach. Może uda mi się namówić do ich nagrywania jeszcze kogoś, żeby nie przegiąć z ilością roboty dla Mirka @BennyLava.

@pankos: tagi na Wykopie chyba powoli odzyskują zdrowie, za
dinkum - Dodam, że jeżeli wybierzecie opcję, którą zaproponowałam, to #mirkoguitarwar...
  • Odpowiedz
@pankos: a moze przez jeden tydzien niech mirki glosuja za stylem/podkladem/czymkolwiek, kolejny tydzien lub dwa na nagrania a na koncu cyklu zrobmy tydzien wojen z ankieta z nickami wszystkich uzytkownikow. Na koncu kazdego cyklu paru mirkow z najmniejsza iloscia glosow z posrod wszystkich uczestnikow odpadaja i startuje nowy cykl. Gdy ktos odda walkovera, mirek ktory odpadl z najwyzsza iloscia glosow dostaje szanse wrocic do gry - przy czym kazdy uczestnik
  • Odpowiedz