Wpis z mikrobloga

@emcter: No to właśnie robię w sumie. Cześć mówię żeby nie było, ale tak jak na początku mi jakoś tam zależało żeby było czysto między nami. ale no to mówię w czasie przeszłym.
@Blaskun: może w sumie i tak, ale raczej powiedzmy że dość eeem, blisko byliśmy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AryanWonderBoi: Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie sytuacja jest jasna. Dopóki nie jesteście oficjalnie parą a jak widać nie jesteście ona może robić co tylko chce . Skąd masz pewność ze w wakacje byliście prawie parą a ona traktuje cię poważnie. Dopóki nie będzie czarno na białym nigdy nie dopisuj sobie historii bo nie jedna już taka była co chłop sobie nawyobrazal niewiadomo co a potem było zetknięcie z
@AryanWonderBoi: No to może myślała, że jest twoją świnią i teraz jest zazdrosna, albo byłeś opcją zapasową z korzyściami, a teraz się boi, że cię starci, bo nikogo lepszego nie ma na horyzoncie xD
@tak_ze_ten co to znaczy? Związek, friends with benefit? Raz udało mu się złapać ja za cycki? Są bliski jak rodzeństwo? Bo ja też nie wiem. Dla różnych osób jest inne blisko i nie wiem czy chodzi o bliskość fizyczną czy psychiczną czy co...
Autor napisał, że byli jak para więc skąd moze wiedzieć czy laska jednak nie chciała związku?
@Blaskun: nie ma takiej opcji.
@Quentof: nie chce nawet żeby była moja. Wzdycham do kogoś innego. xd
@kt13: bo wiem, to było trochę tak że w trudnym momencie dla ans obojga się zbliżyliśmy do siebie i jakoś się potoczyło że byliśmy wsparciem. Mimo bycia jak dwie krople wody, wydaje mi się że oboje byśmy nie chcieli w to wchodzić poważniej. Ale przyjaciółka dla mnie była i myślałem że jest.