Aktywne Wpisy
Minus09 +493
jankes83 +258
Memcen ironizuje sobie z podniesienia globalnej średniej temperatury o dwa stopnie, a walkę z ociepleniem klimatu nazywa komunizmem xD
Ten człowiek jest oderwany od rzeczywistości. Nie ma najmniejszego pojęcia jak katastrofalne byłoby takie podwyższenie
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #ocieplenieklimatu #klimat #ekologia #polityka
Ten człowiek jest oderwany od rzeczywistości. Nie ma najmniejszego pojęcia jak katastrofalne byłoby takie podwyższenie
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #ocieplenieklimatu #klimat #ekologia #polityka
Tl;dr
Mam znajomą studiach, z którą byliśmy blisko (bardzo blisko) a ona od ponad miesiąca mnie unika i nie rozmawia ze mną bo zaczalem wychodzić ze strefy komfortu (XD) i poznawać (i współpracować co do zaliczen itp itdd) osoby z po za naszej paczki.
Cała historia:
#logikarozowychpaskow #kiciochpyta #wtf
Już po jednym takim tekście nawet bym się zdystansował w znajomości
FZ mocno xD
@Blaskun: może w sumie i tak, ale raczej powiedzmy że dość eeem, blisko byliśmy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AryanWonderBoi: może jej się odwidziało i jednak na coś liczyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Autor napisał, że byli jak para więc skąd moze wiedzieć czy laska jednak nie chciała związku?
@Quentof: nie chce nawet żeby była moja. Wzdycham do kogoś innego. xd
@kt13: bo wiem, to było trochę tak że w trudnym momencie dla ans obojga się zbliżyliśmy do siebie i jakoś się potoczyło że byliśmy wsparciem. Mimo bycia jak dwie krople wody, wydaje mi się że oboje byśmy nie chcieli w to wchodzić poważniej. Ale przyjaciółka dla mnie była i myślałem że jest.