Aktywne Wpisy

szczszz +997
Dlaczego niezalogowani nie widzą wpisów na tagu #nieruchomosci
źródło: Screenshot_20240903_180646_com.brave.browser
Pobierz
karol-blabert +1359
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#polityka #bekazpisu #tvpis #tvn24
źródło: comment_wTPeJ7Ifd9sqIuzqJVwBwAsvGLGouyQe.jpg
PobierzW interesie podatnika jest nie płacić na to!
@Volki: Twoje zdanie. Ja mam inne. i co teraz?
@p_z_jedenastu: Proszszzeee... "W audycjach tych będzie rzetelnie i obiektywnie informował, komentował, wielostronnie przedstawiał wydarzenia krajowe i zagraniczne, tak by zapewnić odbiorcom zdobycie wiedzy i orientacji w kwestiach społecznych, gospodarczych i politycznych; "
http://www.krrit.gov.pl/dla-nadawcow-i-operatorow/koncesje/wykaz-koncesji-i-decyzji/details,230--K--2013-T.html
To jesdnak nie znaczy że znaczenie i wpływy stracą grupy medialne.
To absolutnie bez znaczenia. Ci ludzie są "po jednych pieniądzach". Gdyby się
Z artykułu 21 ustawy o radiofonii i telewizji:
Publiczna radiofonia i telewizja realizuje misję publiczną, oferując, na zasadach określonych w ustawie, całemu społeczeństwu i poszczególnym jego częściom, zróżnicowane programy i inne usługi w zakresie informacji, publicystyki, kultury, rozrywki, edukacji i sportu, cechujące się pluralizmem, bezstronnością, wyważeniem i niezależnością oraz innowacyjnością, wysoką jakością i integralnością przekazu.
Programy
Robi to samo? Ja p------e.
Generalnie bzdury gadasz. xD
Udowadniasz, że jesteś za PiSem i dlatego tak bronisz tej partii. Skoro chcesz być wyruchany, to nie zmuszaj innych do bycia dymanym, tylko dlatego, że wolisz PiS. Dobrze się czujesz?
W takim razie zwolennicy każdej ze stron powinni założyć sobie prywatne telewizję i sprawiedliwie uczestniczyć na rynku bez telewizji o charakterze publicznym finansowanej przez rząd. To widz zadecyduje co chce oglądać i kogo wspierać.
@Volki: idze, idze...
Jako dziennikarz śledczy to tak.
Jako "dziennikarz" może napisać co chce.
Jako reporter, że A twierdzi X, a B Y.
Jako dziennikarz opiniotwórczy, że A to bałwany,
Czy ta ustawa ratuje sądy? Nie wiem, nie znam się, ale też jest to pasek z góry skierowany na konkretny odbiór(bebe senat).
Według mnie niczym te nagłówki się nie