Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
dotankowany_noca +137
#leasing #samochody #auto#auto #citroen #peugeot
opłata za rejestracje
opłata za polisę obcą
opłata za mandaty
czy istnieją inne opłaty ryczałtowe / stałe związane z umową, ale nie wskazane w ofercie. A najlepiej to poproś o OWL - możesz podesłać do mnie, z chęcią przestudiuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Patrzyles innego dilera?
@Wielki_Czerwony_Smok: Te promocja są zazwyczaj na określonych warunkach i najczęściej jest to 45% OW, 2 lub 3 lata i minimalny okres. Lub produkty dodatkowe ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
390 zł netto
300 zł netto
50 zł
nie istnieją
Firma średnio dobra, ze wskazaniem na słaba.
@klinQQ, Obecnie porównywanie ofert leasingowych na zasadzie dali mi tyle i tyle procent jest kompletnie bezsensu, bo rynek stał się mocno zagmatwany - często jest, że dostaniesz ofertę dumpingową pod warunkiem, że... i tych warunków jest cała
1. płacimy WSZYSTKO w terminie
2. pilnujemy OWL i terminów np. na wysłanie polisy obcej
@Wielki_Czerwony_Smok: leasing dealera, to dostaniesz 103%... ceny katalogowej, co może się okazać wyraźnie więcej niż 110% wynegocjowanej ceny po rabatach.
@OptiFinance oczywiście że da się taniej :) 106,49%
@ojaadaj20: "przynajmniej ja nie wiem co by się musiało dziać"
To teraz jaki leasing, jakie produkty dodatkowe, czy są wliczone w sume opłat oraz TOiP.