Wpis z mikrobloga

Dzień 6
Zgłosiłam moje samopoczucie pielęgniarce i faktycznie potwierdzono moje przeczucia, że wywołują je leki. Tak poza tym spędziłam dzień na czytaniu, z dziewczynami z oddziału na wygłupach i oglądaniu filmów. W końcu już przeszłam na dietę wegetariańską. Ogólnie to już nie wierzę, że już mi tydzień mija. Po prostu nie wiem jak to szybko zleciało. Ostatnio zasypiam dużo wcześniej, bo ostatnio sen mój zaczynał się o 1-2, a obecnie 23-24. Za to budzę się równo wcześniej, gdyż blisko 8. Dzień 7
Czułam się przez ten dzień potwornie. Zaczął się brakiem chęci w czymkolwiek. I tak w sumie zleciał mi dzień na spaniu i patrzeniu w jeden punkt. Nic ciekawego xD
Dzień 8,9 i 10
Mój humor to jedna zagadka... Raz jest w porządku innym, po czym za godzinę, leżę pod kocem i ryczę. Chodzę na spacery i terapie grupowe. Wizyty u psychologa kończą się obecnie kolejnymi testami na osobowość. Raz na ok. 200 pytań i za drugim 567. Pierwszy był o wszystkim i o niczym, zaś drugi jeż bardzo dokładny i często dobiegł od tematu, byle potem wrócić kilkoma dość poważnymi pytaniami. Oddane już oby dwa. Najpewniej jutro, albo w poniedziałek czeka mnie omówienie ich z lekarzem. Obecnie leżę głową w poduszce, zastanawiając się jak ująć ten post. XD
Minął jeż pełen tydzień w sumie (+3 dni)
XD
Krótkie podsumowanie:
-jedzenie mogłoby być, czasami dużo lepsze xD
-pokoje czyste i zadbane, i jak dla mnie lóżka dość wygodne (ale ja lubię twarde xD)
-oddział zadbany i czysty
-ludzie cisi i w 90% spokojni
-spacery i terapie na pulsie
Ogólnie będę wrzucać teraz wpisy co 2-3 dni, no rzadko kiedy coś się tu dzieje.
Ps. Bardzo, ale to bardzo przepraszam, ze wrzucam to dopiero teraz, ale mój sen zaczynał się ostatnio tak wcześnie, w ogóle byłam zbyt zmęczona i wyczerpana psychiczne, by jakakolwiek działać tu a co dopiero pisać wpisy.
Za wszelkie błędy również przepraszma
#psychiatria #psychiatryk #wyjdenaprosto
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Baciar93 to mile, ale wsparcie przydaje sie wszystkim niezależnie od płci ()
@Pannenkoek Dziękuję i rowniez ja życzę innym powrotu do zdrowia. Bo wiem jak wiele osob boi sie lekarzy czy w ogole przyznania do choroby. Trzymajcie się wszyscy i skorzystajcie z pomocy. ()
  • Odpowiedz