Wpis z mikrobloga

Mircy introwertycy próbujący wyjść z przegrywu przez zbudowanie sylwetki. Jak ćwiczycie na siłowni? Z trenerem personalnym czy raczej sami układacie sobie plany treningowe lub też ćwiczycie na pałę bez ładu i składu?
Ja raczej to ostatnie - mniej lub bardziej regularnie chodzę na siłownie (od 2 lat), biegam (od 5) - oprócz naciągnięć, bólu mięśni, kontuzji nic mi to nie dało.
Jak z trenerem, to jak znajdujecie dobrych. Czytałem że niektórzy trening bezpłatny (pokazowy) o----------ą byle jak. Lepiej wziąć jeden pokazowy i później pracować cały czas na tym planie czy nie pożałować kasy i wykupić opiekę trenera na jakiś czas?
Jaką stosujecie dietę? Kto Wam układał? Dietetyk czy sami eksperymentujecie?
U mnie jakiekolwiek dobre jedzenie jest p--------e - lubie jeść ale często nie mam apetytu, nie dojadam się do syta na śniadanie, większość rzeczy mi się przejadła. No i mieszkam z matką (lvl28 brawo k---a), trudno mi zmienić moje nawyki kiedy Ona gotuje czasami smacznie (czasami nie) ale niezdrowo. Sam czasami zrobię coś zdrowego, ale na to też nie mam czasu i sił - w domu jestem po 6pm, w------y psychicznie po dniu w korpo. A żeby kupić coś lepszego niż w zwykłym spożywczaku też trzeba poświęcić czas.

Ostatnio się zważyłem, wychodzi że mam 17procent tłuszczu - czy to dużo/umiarkowanie? Waga 74kg, 178cm, suchoklates z lekkim brzuszkiem - już bym wolał być węższy w barkach/klatce bez brzucha.

#wychodzimyzprzegrywu
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach