Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Głównym powodem, dlaczego nie ruchacie są wasze wysokie zahamowania i neurotyczność. Spróbujcie znaleźć kogoś, kto od zawsze naturalnie miał bardzo niskie zahamowania i ma takie problemy - będzie bardzo ciężko. Znacznie łatwiej znaleźć 7+/10 z wyglądu którzy płaczą na jakimś forum typu lookism.net że są 20+ letnimi prawiczkami. Prawdą jest, natomiast że przegraliście w loterii genetycznej, jeżeli chodzi o nadaktywne ciało migdałowate i raczej nic się z tym nie da zrobić. Osobowość jest jeszcze trudniej zmienić niż wygląd. Jak mógłbym wykonać jedną operację na sobie to chciałbym, żeby mi wycieli ciało migdałowate.

Rady typu musisz być pewny siebie są ok, ale jak mam to zrobić? Jedno z pierwszych wspomnień z dzieciństwa jakie mam to #!$%@? lęk. Od zawsze taki byłem i taki umrę. Ok, ktoś powie musisz trenować się w sytuacjach stresowych mimo lęku terapia ekspozycji, tak? Ja nigdy wcześniej nie mając depresji, "przeciążyłem" mój mózg zbyt dużym stresem i od roku i 3 miesięcy cierpię na ciężką depresję z zaburzeniami lękowymi. Próbowałem już czterech różnych rodzajów antydepresantów, psychodelików, wyjścia do ludzi, ciężkich treningów, antagonistów NMDA, leków przeciwzapalnych i prawie nic to nie dało. Czuję się fatalnie i jak mógłbym cofnąć czas i zmienić coś w swoim życiu, to nie nadwyrężałbym tak wtedy mojej słabej genetyki. Jedyne co pomaga to Alprazolam na który niestety tolerancja rośnie bardzo szybko, a jak miałbym to odstawiać teraz to już na pewno wybrałbym line z Castoramy, więc prawie całkiem z niego zrezygnowałem.
#redpill #blackpill #przegryw #depresja #nerwica

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie](https://st.pl/$xvynkdla)
  • 12
@AnonimoweMirkoWyznania: za co odpowiada ciało migdałowate?

Ok, ktoś powie musisz trenować się w sytuacjach stresowych mimo lęku terapia ekspozycji, tak?

miałem pewien lęk, bardzo mocny, może nawet była to fobia
życie mnie zmusiło to bycia w sytuacjach które to powodowały, częste powtarzanie tego spowodowało że lęk znacząco się zmniejszył, w sumie zaskoczyło mnie odkrycie tego,
gdybym znów powtarzał bycie w tych sytuacjach, sądzę że zmniejszyłby się jeszcze bardziej
@AnonimoweMirkoWyznania: widzisz, z kolei ja mam właśnie bardzo niskie zahamowania, niczego się nie wstydzę, rucham co prawda, ale to dlatego tylko że #roksa jest grana ( ͡° ͜ʖ ͡°) - gdyby nie to do dzisiaj by był prawik, bo ryjec nie za bardzo. Także z drugiej strony brak zahamowań i wstydu też ci niewiele da w tych sprawach jak po prostu nie wyglądasz dobrze albo chociaż dość