Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Perkotka: ona działa w szołbiznesie, ze wszystkimi tego korzyściami i konsekwencjami. Bedąc 14-latką miała już pewnie miliony na koncie, ceną jest to, że wystawia się na świecznik, gdzie oglądać mogą ją również zwyrole.

Niewielu jest ludzi, którzy są w stanie się z tym pogodzić i pracować w szołbizie na dłuższą metę. Na pewno trzeba mieć ogromne pokłady autoironii i sarkazmu, a czy dziecko może w ogóle takie mieć? Dużej części dorosłych
Zdajecie sobie sprawę z tego jak bardzo jest to dla niej krzywdzące? Jak na mnie w jej wieku a nawet do 18 r.ż patrzyły się jakieś obleśne typy po 20 r.ż, pisali obleśne rzeczy albo wychodzili na żywo z propozycjami to mi się rzygać chciało, autentycznie uciekałam i płakałam. To jest jeszcze dziecko i nieustanne traktowanie jej jako obiektu seksualnego jest kurde smutne i żenujące bo obciążacie ją psychicznie i dziewczyna może
@Perkotka: komu Ty próbujesz przemówić do rozsądku, skoro tu całkiem nieironicznie pojawiają się przy innych okazjach głosy w stylu "sama się prosiła o gwałt"?

nie chcialbym zeby moja corka taka byla i rozumiem tych ktorzy sa zszokowani jej zachowaniem.

@piwniczak: no to raczej jest uwaga do jej rodziców, bo to oni odpowiadają za małoletnią siksę, to oni zgodzili się na stworzenie jej takiego, a nie innego wizerunku, który zachęca #!$%@?