Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Perkotka masz 23 lata i 8 lat w jesteś w związku, czyli od 15 roku życia. Jednocześnie płakałaś jak patrzyły się na ciebie "obleśne typy" nawet kiedy miałaś 18 lat XD.
Czyli tak naprawde problemem nie było to, że ktoś Cie postrzegał jako obiekt seksualny, tylko to że były to osoby które Ci sie nie podobały.

No przykro mi bardzo ale każdy mirek, nawet z zakolami, ma równe prawo do prób zaruchania
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Rzyleta: jestem z typowym mirkiem. On mi pokazał wykop. I to nie wygląd był problemem, a chamska różnica wieku. Zarywanie przez 20 czy 30 latka do 15 jest obleśne bo na tym etapie to bardzo duża różnica wieku
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Defined: No jasne. 15 letnia dziewczyna, jeszcze niedojrzała emocjonalnie, będąca wciąż dzieckiem musi chcieć się ruchać bo jak nie to jest chora psychicznie i zakompleksiona. Dokładnie tak to działa.
@Defined: No jasne. 15 letnia dziewczyna, jeszcze niedojrzała emocjonalnie, będąca wciąż dzieckiem musi chcieć się ruchać bo jak nie to jest chora psychicznie i zakompleksiona. Dokładnie tak to działa.

@Perkotka: tylko że pchając ją do szołbiznesu rodzice zafundowali jej to, że dojrzałości emocjonalnej zapewne nie osiągnie nigdy. Cykl życia produktu o nazwie pop-piosenkarka to około 3-4 lata, dla takiej dziecięcej gwiazdy może to być minimalnie dłużej, albo krócej, w zależności