Wpis z mikrobloga

Mireczki z #citiesskylines mieliście kiedyś takiego errora (lub bug-a)? Miałem katastrofę naturalną, trzęsienie ziemi 9,5 Richtera, zdewastowało cześć dzielnicy ale mnie to rybka bo kasa jest 1k ludzi w tą czy w tą też no problemo ALE zrobiła sie rzecz dziwna, nagle prawie wszystkie strefy handlowe zaczęły narzekać że nie ma klientów i robić strefy mieszkalne (no ale jest całkowity brak zapotrzebowania i dodatkowo powstawiałem w miejsce zniszczonej dzielnicy te strefy) bo opuszczą budynki. No i po czasie opuścili te budynki więc mało budynków handlowych to strefy przemysłowe bunt ze nie ma gdzie towaru sprzedawać i też uwaga że opuszcza budynki! No i opuścili i mam las pustych budynków, i ZERO zapotrzebowania na jakiekolwiek strefy :P . No kurde nie wiem czy katastrofa zrobiła errora czy też "naprawiła" jakis mechanizm który był z jakiegoś powodu wyłączony. Spotkał sie ktoś coś z taką akcją?
Piter85 - Mireczki z #citiesskylines mieliście kiedyś takiego errora (lub bug-a)? Mia...

źródło: comment_4n6go25EWT09KVCwdsup7elQcrAKW1HY.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Poza tym masz spore miasto, na takim poziomie liczby mieszkańców symulacja się może p-------ć, bo auta znikają, a są one dość istotne w realizacji różnych funkcji.
  • Odpowiedz