Aktywne Wpisy

sprynek +449
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z

źródło: IMG_20240924_220816
Pobierz
#kia
źródło: comment_M5KsUJtrWjBA8G0LX8OslMe4slnGXiXa.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Edit: myslalem, ze to jakies manipulacje ze strony opa (podbity kontrast czy coś) ale to serio jest tak zrobione (o boże o k---a)
6:26
Komentarz usunięty przez autora
Z-----e jak atrapy wydechów w Mercedesach.
źródło: comment_AHdieytHqx1pMTIEtotPHm4bQ9YGXqCI.jpg
Pobierz@DaemonKazoom: Tak tak, co to za różnica czy za auto płacisz 96 900 czy 43 200 xDDDD
Generalnie to brakuje jakiejś minimalnej nakładki. Coś jak na tym filmiku u "kolegi" Hyundaia. Może zaczną dodawać.
@Eco999: te kamery w miejscu zegarów to przekozak - od kiedy Demuro to pokazał w którymś top hyundaiu, wkurzam się za każdym razem gdy pomyślę że nie jest to absolutny standard w każdym aucie ヽ(
Jak była zima i było -20 nie miałeś deski rozdzielczej xD
Komentarz usunięty przez autora