Aktywne Wpisy

Kenjiy +5
Cześć wszystkim!
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie

scamp +430
Hej, jakiś czas temu pokazywałem wam mój projekt odtworzenia stacji kolejowej w Unreal Engine. A dzisiaj chciałbym wam pokazać efekt finalny. Zapraszam na Youtube! O tutaj!
Natomiast jeżeli kogoś interesuje więcej zapraszam na swoje art station o tutaj
#nowysacz #grafika #grafikakomputerowa #grafika3d #tworczoscwlasna #design #pkp #kolej
Natomiast jeżeli kogoś interesuje więcej zapraszam na swoje art station o tutaj
#nowysacz #grafika #grafikakomputerowa #grafika3d #tworczoscwlasna #design #pkp #kolej
źródło: lomnica_2k_logo_mh_001
Pobierz

#kosciol #wosp #polska
źródło: comment_ZSk8VAIAPbuJiHyZ45WVBBd42ks2xK9H.jpg
Pobierz@boskakaratralalala: Bo jesteśmy biednym krajem, i model niemiecki się nie sprawdzi, biedni katolicy ze wsi: podatek dodatkowy? Na tacę dasz albo i nie
@SonGocha99: ale przecież to nie wierny będzie płacił podatek. Ksiądz kupi sobie kase fiskalną i heja, jak kazdy przedsiębiorca będzie odprowadzal podatki. Z punktu widzenia biednego katolika że wsi nie nastąpi żadna zmiana.
Komentarz usunięty przez autora
@boskakaratralalala: O #!$%@?! PIS to lubi, #!$%@?ć orkiestrę!!!!
@SonGocha99: ale przecież wosp jak każda inna fundacja płaci podatki. Strzelaj dalej kapiszonami :) to kościół nie płaci żadnego podatku.
@boskakaratralalala: serio? to wypacza istnienie fundacji, jaka tu korzyść? Czemu firmy się tym nie zajmują osobiście?
@RandyBobandy: A jak ty grasz w jakąś grę, to co? od razu zabijasz bossa (mając kody). Czy napawasz się #!$%@? złoczyńców? Wy lewaki
@SonGocha99: to urocze jak dzieci odkrywają, jak działa świat (。◕‿‿◕。)
@boskakaratralalala: No to dziadku, fundacje płacą podatki czy nie?
A w Niemczech oprócz podatku 9% (podatnik z rocznym dochodem 25 tysięcy euro płaci więc do kościelnej kasy prawie 370 euro) są jeszcze opłaty na tacę: Niemcy średnio na tacę kładą od 1 – 5 euro. Podczas zwykłej niedzieli wysokość zebranej kwoty w archidiecezji hamburskiej wynosi
@boskakaratralalala: Fundacje w Polsce nie płacą podatków od darowizn na cele statutowe Gumisiu, czułam że mi tu coś śmierdzi( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Royal_Email: I Lenina, Stalina. Gdzie byśmy byli gdyby te katolicke zjeby nie zostały powstrzymane przez myśl naszego ukochanego Marksa? Lewica nas wyzwoliła, później zjeby z Solidarności napsuły, ale my wrócimy, Polska będzie wielka!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie płaci podatków w Polsce i ciężko rozkminia na co mają iść