Wpis z mikrobloga

Dlaczego jest taki hejt na 1 Million?
Poważnie nikomu z was kto testował nie podoba się ten zapach?

Fakt jest słodki ale wiecie, że 99,9% dziewczyn spotkanych na ulicy, w pracy, w autobusie, w metrze czy na basenie i tak k---a dalej lubi ten zapach. Dla 99,5% z nich jest seksowny choć nie jak się ma do elegancji i dojrzałego faceta.
Dlaczego jest tak popularny, a zaraz mega dislike'owany?
#perfumy
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kaolin28: hejtu nie ma, a byl bo polowa licealistow uzywala go na klabing swego czasu, Jak czegos jest o duzo za duzo to to potrafi w------c.
Imo jest wiele gorszych perfum, np. Invictus,
  • Odpowiedz
chodź

@Kaolin28: choć
niektórzy już mają żony lub dziewczyny więc nie muszą szukać apologetów swojego sotd w przestrzeni publicznej. Ja używam tego, co mi się podoba, więc mimo że są tutaj pewne rozbieżności na linii ja-moja żona to ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kaolin28: > Dla 99,5% z nich jest seksowny chodź nie jak się ma do elegancji i dojrzałego faceta.

Sam sobie odpowiedziałeś, a jakby było mało, to uważam, że Mirki hejtują bo:
- tylko aktywne mirki hejtują, bo tylko aktywne mirki piszą. Aktywny mirek chciałby pachnieć inaczej niż co 2 drugi facet,
- każdy ma swój gust,
- jest słodki, co nie
  • Odpowiedz
Wąchalem tylko w perfumerii. Słodki, ja czułem wyraźnie cynamon. Kompletnie nie mój klimat, ale dla młodszego faceta czemu nie...z hejtem się nie spotkałem?
  • Odpowiedz
@Kaolin28: ja za to bardzo bym sie ucieszyl gdyby sosydż nagle przestal istniec, po prostu puf i nie wiadomo gdzie sa wszystkie flakony
Tak mnie irytuje ten zapach i jeszcze bije po chrapach z sila sarinu, dzisiaj w autobusie plecy w plecy za mna usiadl sobie nieswiadomy mojej nienawisci do niego sauvaznik i mi smierdzial, autobus pusty ale c--j musial usiasc 20cm od mnie, chcialem sie pocieszyc swoimi nowymi perfumami
  • Odpowiedz
@Kaolin28:
Moja opinia:
Jak byłem młody to był to zapach za którym tęskniłem, tak bardzo mi się podobał.
Dzisiaj szedłem na prom na Gozo (bo urlopuje na Malcie) i nagle czuje 1mln. Szczerze, bez zazdrości - smród. Slodki, syntetyczny smród.
Aż mnie mdliło. To nie jest zapach dla Faceta. To jest zapach dla 15-18latka który jedyne co wąchał to zupa mleczna na śniadanie.
  • Odpowiedz