Wpis z mikrobloga

@Niebadzlosiem: no to tak. To moze czas na zmiany? nowy rok jest, dobry moment na zmiane pracy i wziecie kredytu ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Ja to wyznawalem zawsze zasade, ze zeby cos dostac trzeba dac najpierw bo nikt nke zaufa w ciemno. Kisne zawsze z tych co mowia, ze "jaka placa taka praca" i inne "pensja brutto to jak podawanie dlugosci ch*ja z kregoupem". Ja zawsze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@kefas_safek: Pelna racja ale tutaj sytuacja bardziej skomplikowana :D
Jestem z malego miasta tech inf z wyksztalcenia, zarobki 2.5k i by znalezc lepsza prace przeprowadzka to raz a dwa mam problemy z łuszczycowym zapaleniem stawow wiec w zeszlym roku bylem 5 miesiecy na L4. Firma to panstwowka wiec problemu nie bylo u Januszow w wiekszosci nie mialbym do czego wracac.. Plan jest prosty ogarnac zdrowie i zmienian prace na cos
  • Odpowiedz
@OfficeLady: na spotted mojego miasta wyszla kiedys awantura, bo ktos napisal ze sprzedawczyni w sklepie odopowiadala polslowkami i sie nie usmiechala.

Jaka fala gowna sie na mnie wylala, jak napisalem ze taka pani jest bohaterem, bo pracuje tak jak jej placa.

Ludzie zyczyli mi zebym nigdy pracy nie znalazl xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@eltrial: Co nie zmienia faktu ze sasiedzi zarabiaja minimum tylko co Ja zlotowek oni w euro.. Nie sztuka cale zycie walic kariere sztuka miec fajna prace i dobrze zarabiac skupiajac sie na tym co sie lubi robic :)
  • Odpowiedz
@Zkzdncl: "Jak zarobimy, to się podzielę. Ja cały czas dokładam, a wy żyjecie sobie z pensji jak pączki w maśle" (2000 netto XD) To autentyczne słowa Janusza, dodam tylko, że na chałupę oczywiście starczyło... Jak się cieszę, że już tam nie pracuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz