Cześć Mirki i Mirabelki! Pijcie ze mną kompot! Przed chwilką moja wybranka powiedziała TAK. Pewnie was to nie obchodzi ale chciałbym się wszystkich pochwalić że całkowicie i nie odwracalnie opuściłem #przegryw :D Panie Białek dzisiaj jedz Pan rogale za nasze zdrowie! Dodam jeszcze ze swoją wybrankę poznałem dokładnie rok temu przez internety, a dokładniej na portalu erodate . #chwalesie #rozowepaski #zwiazki #zareczyny #slub #oswiadczyny #pozytywnie #pierscionek
Przed chwilką moja wybranka powiedziała TAK. Pewnie was to nie obchodzi ale chciałbym się wszystkich pochwalić że całkowicie i nie odwracalnie opuściłem #przegryw :D Panie Białek dzisiaj jedz Pan rogale za nasze zdrowie!
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Przed chwilką moja wybranka powiedziała TAK. Pewnie was to nie obchodzi ale chciałbym się wszystkich pochwalić że całkowicie i nie odwracalnie opuściłem #przegryw :D Panie Białek dzisiaj jedz Pan rogale za nasze zdrowie!
Dodam jeszcze ze swoją wybrankę poznałem dokładnie rok temu przez internety, a dokładniej na portalu erodate .
#chwalesie #rozowepaski #zwiazki #zareczyny #slub #oswiadczyny #pozytywnie #pierscionek
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Doomi92: Powodzenia we wszystkim.
@Doomi92:
jeblem srogo...
No właśnie erodate czy Apart?