Aktywne Wpisy

Gmeras +502
Witajcie obserwujące Mirki, aktualizując wątek jak już większość wie z różowa jest bardzo źle, nie ma z nią żadnego kontaktu ani nie wykonuje żadnych ruchów ciałem tak zwany stan wegetatywny, nadal jest wentylowana mechanicznie przez respirator, stan leczenia na Intensywnej Terapii dobiega końca, wspólnie że szpitalem organizujemy jej Zakład Opieki Leczniczej tu duże podziękowania dla SCCS w Zabrzu za duża chęć pomocy. Różowa prawdopodobnie pojedzie do Krakowa który jest chętny ja przyjąć

purrminator +25
Wiem że temat #przegladarki mielony milion razy ale może komuś będzie się jeszcze chciało odpowiedzieć. W #chrome padają kolejne rozszerzenia, pora na przesiadkę. Opcji jest kilka, chętnie posłucham rekomendacji.
#firefox tyle osób poleca ile narzeka ale % udziały ma naprawdę duże. Najlepsza opcja?
#brave polecane w sieci często mimo że produkt względnie nowy. Ma to sens?
A może jeszcze co innego?
Będzie
#firefox tyle osób poleca ile narzeka ale % udziały ma naprawdę duże. Najlepsza opcja?
#brave polecane w sieci często mimo że produkt względnie nowy. Ma to sens?
A może jeszcze co innego?
Będzie

źródło: they-live-chromium
Pobierz
Gdy wyszedłem że sklepu, przejrzałem paragon i wyszło, że kasjerka pomyliła się na moja korzyść. Skasowala 4pak jako jedno p--o. Wróciłem więc i zapłaciłem za 3 nieskasowane piwa. Kolega powiedział, że jestem debilem.
Może, ale przynajmniej nie złodziejem
#zakupy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
I tak w sumie przez przypadek. Paragon wziąłem odruchowo, zazwyczaj nie biorę. Ale nie kleiła mi się kwota którą zapłaciłem za całość, jak liczyłem przed kasa powinno być ponad 10 zł więcej. Ale pomyślałem że jakaś promka której nie wyłapałem.
Paragon pokazał że skasowala pierwsze normalnie a potem cztery jako jedno. Tyle
dlatego ja NIGDY nie patrzę w paragony
BĘDZIESZ MIAŁ NAUCZKĘ! └[⚆ᴥ⚆]┘
Uczciwość uczciwością. Gdyby chcieli, to mogliby Ci dorobić kradzież xD
W domu ojciec stwierdził żem debil i trzea było brać. A potem
źródło: z31570139AMP,Ryszard-Petru-na-kasie-w-Biedronce-w-Warszawie
Pobierz