Wpis z mikrobloga

• 2
Co to się stanęło się. Co ja sobie przypomniałem właśnie. Pamiętam, że wtedy, bądź co bądź, jako 14-sto latkowie mocno cisneliśmy po nim za feat z Mezo, ale z drugiej strony jak teraz się puści go, to przy tym co się dzieje na scenie, to jednak miło się słucha. Wspomnienia wracają. Ciekawe co się z nim teraz dzieje? Ma ktoś jakieś informacje?

#rapflashback #polskirap #hiphop #gimbynieznajo
Chael - Co to się stanęło się. Co ja sobie przypomniałem właśnie. Pamiętam, że wtedy,...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chael: Nie przepadam za rapem i hip hopem ale sporo starych piosenek z tego gatunku mi się podoba.
Teraz te wszystkie piosenki w stylu Patointeligencji albo Palucha - Tiry są takie że nie mogę tego słuchać,bardziej to przypomina jakiś wiersz mówiony przy muzyce niż piosenkę.
  • Odpowiedz
@Chael: Nie wiem czemu hejt za feat z Mezo. Mezo w undergroundzie był zajebisty - mało kto prezentował w tamtym okresie taką technikę. Ze starych lat to Fokus tylko mnie bardziej urzekł pod kątem tecznicznym i flow. Fajne tracki wychodziły właśnie z Owalem (Pełen Pokus), albo Panem Duże Pe. Poza tym w beefie z Mesem również pokazał wysoki poziom. A co się działo później, wszyscy wiemy :(
A do Rapnastyku
  • Odpowiedz