@cocieboli: ładnie, chociaż ja tam się nie znam. A tak z ciekawości, to teraz jest jakiś challenge nowy? Bo już widziałem kilka filmów z rysowaniem Yody, Jokera i kogoś tam jeszcze
@JerzyDabczak: jakich rapidografów używa ten pan? Rozumiem, że nie są (wielokrotnie) napełniane tuszem - jak to wychodzi finansowo i jakie końcówki są dostępne (zakres)? Ktoś, coś? #rysowanie
@Igielny: wiesz co, ja zapisałam się na zajęcia do domu kultury, tak pi razy drzwi staram się chodzić co tydzień, a poza zajęciami rzadko rysuję. Mam pracę, inne zajęcia, poza tym lubię się opierdzielać. Ale mam świetna nauczycielkę, która dobrze uczy techniki. Korzystam z książki Sztuka rysowania, a poniżej masz moj pierwszy rusunek z zajęć ¯_(ツ)_/¯
@matkaPewnegoMirka: to chyba są zwykłe cienkopisy: sakura pigma micron. Niebieski grafit do ołówka automatycznego widziałem, że sprzedaje pentel. Markery to copic'i
@matkaPewnegoMirka: pisz pw :) Moim zdaniem nie ma co kupować szajs bo tylko się można zrazić. Naprawdę budżetowy cienkopis to chyba stabilo który jest wszędzie dostępny i nie jest taki zły. A markery to chyba tylko chińskie touche za grosze.
źródło: comment_AQOj9GDEj8HOMtdf9V840Iv3mjH4RONf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_TygOUgHWWi4C6Vmqn4vQQHY9UVUkRDGN.jpg
Pobierz