Wpis z mikrobloga

Dawid Kubacki, ten Dawid worek kartofili z którego sie śmiałem kilka lat temu jak ledwo co bule przelatywał i sukces był jak złapał jakieś punkty, gdyby ktoś mi powiedział, że on wygra T4S nigdy bym nie uwierzył, to tak jakby powiedzieć, że Mateja wygra złoto IO, nie no żart;) Mateja z paralotnią na śmigło w tyłku by nawet tego nie wygrał( ͡° ͜ʖ ͡°),
myślałem, że Dawid będzie wiecznie skaczący buloklep z przebłyskami, jak coś np Čestmír Kožíšek czy inni.
Dawida lubię poza tym, że to taki normalny swój chłop się wydaje, przynajmniej na podstawie wywiadów
#skoki #skokinarciarskie #sport
adam_popijaku - Dawid Kubacki, ten Dawid worek kartofili z którego sie śmiałem kilka ...

źródło: comment_h8Ix2aP1xXTTPQUxRfY6mtchXtbZiAkJ.jpg

Pobierz
  • 14
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@adam_popijaku: to jak mówisz o Matei jest strasznie durne. Pamiętaj o tym że Mateja skakał bo lepszych nie było. To nie było też tak że on nie miał talentu ani że się nie staral. Gdy były jego najlepsze lata polskie skoki były w tak głębokiej dupie, że nawet nie warto porównywać, a mimo wszystko jakieś przebłyski miał - np. 5 miejsce indywidualnie na MŚ. Popatrz teraz np. na Kota który ma