Aktywne Wpisy
MG78 +748
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale
-miejscowy ?
-tak a o co chodzi ?
-bo mam takie nietypowe trochę pytanie, wiesz może gdzie tu w pobliżu można dostać d---i dokładnie kryształki,metę coś cięższego
- nie za bardzo, akurat nie mój rejon, jak już to ruskie fajki, dalej mieszkam trochę nie pomogę ci
- ok to nie zatrzymuje
- spoko siema
Ehh najczęściej to słyszałem gdzie gdzieś dojść, ew gdzie jakaś meta z fajkami jest a tak to się nie spodziewałem ;) #lolcontent
@lukaszwasyl: Pewnie tajniak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a co do mięty no cóż daje po heblach równo to g---o