Aktywne Wpisy
maku_21 +74
w kołchozie w którym pracuje każą przyjść ludziom w Wielkanoc do roboty xd. Najbardziej niesamowite jest to ile ludzi się na to godzi i mówi " no trudno przyjdę, w sumie nie obchodzę świąt a wolnego mi nie trzeba". Ale to już trzeba mieć sprany łeb żeby za 200 czy 300zl (brutto xd) tak się poniżać.
#pracbaza
#pracbaza
93michu93 +107
#konfederacja #bekazlewactwa #mentzen
Konfa kolo 10% w sondazach i juz szczekacze odpalone. Pisowcy wrzucaja jakies tweety o pieniadzach, ktore konfa chce zabrac ludziom przez zabranie 500+, peowce szczekaja, ze beda nas wyprowadzac z Unii, a karawana jedzie dalej.
Piekna sprawa sluchac tych wszystkich licytacji socjalnych, a potem w kontrze do tego Mentzena, ktory mowi, ze nie chce zadnej waloryzacji 500+, nie chce kredytow 2% i 0% i innych papierkow na zeroemisyjnosc domow.
Konfa kolo 10% w sondazach i juz szczekacze odpalone. Pisowcy wrzucaja jakies tweety o pieniadzach, ktore konfa chce zabrac ludziom przez zabranie 500+, peowce szczekaja, ze beda nas wyprowadzac z Unii, a karawana jedzie dalej.
Piekna sprawa sluchac tych wszystkich licytacji socjalnych, a potem w kontrze do tego Mentzena, ktory mowi, ze nie chce zadnej waloryzacji 500+, nie chce kredytow 2% i 0% i innych papierkow na zeroemisyjnosc domow.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Przez cały dzień byłem lekko zmęczony (ale nie śpiący czy zamulony). Ogólne samopoczucie nie zmieniło się od wczoraj, ani lepiej ani gorzej.
Nie zauważyłem zwiększonej chęci na pracę umysłową czy fizyczną, jedynie odkurzyłem w domu, co było dosyć męczące.
Myślę, że na średnie samopoczucie może mieć wpływ problem z zatokami i lekkie przeziębienie, które mam od kilku dni, także trudno powiedzieć obiektywnie.
2 razy w ciągu dnia położyłem się gdzieś na pół godzinki (nie spałem tylko leżałem) i wtedy było odczuwalne "coś" w procesie myślenia.
dzień 1. oceniam na 3/10