Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +564
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +270
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Przekleję to, co napisałem wczoraj
Mało tego, rekord skoczni został pobity i nagle dowiaduje się, że wyłapią wszystkich na granicy xD i będziecie pierdzieć w Sztumie, lub pójdziecie w czołowym ataku w składzie kompanii karnej. Od tak, po prostu, bo jakiś wykopek-spec tak twierdzi.
Kij z tym, że musieliby zmobilizować całą Straż Graniczną by coś takiego zrobić. Wykopka to nie przekonuje.
Przeklejanie tego marnego mema z psem i kartą powołania to już jest poziom pukania od drugiej strony dna. Albo to, że Iran XD wystrzeli pociski balistyczne z ładunkami jądrowymi XDD w Polskę XDDDD poziom głupot, w które wierzą ludzie z białostockiego. Serio, ludzie z Białegostoku nadal wierzą, że atomowe parówy przelecą nad nimi wprost na Warszawę.
Nagle pojawia się w tym wszystkim Rosja, od tak xD bo wypokowi geopolitycy wiedzą lepiej i nie uargumentują tego skąd w ich analizie godnej think tanku wzięła się Rosja jako agresora, szczególnie w kierunku Polski.
Chyba najlepszymi dzbanami są Ci, którzy szczerze wierzą, że mając książeczkę wojskową, zostaną pierwsi wysłani do Iranu xD przed żołnierzami zawodowymi, przed batalionami zmechu, które mają doświadczenie z Iraku i Afganistanu. C--j, nawet tacy wyprzedzą w świńskim truchcie naszych specjalsów.
#wojna #iran #usa #wojsko #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
Ale tak jak pisałem wczoraj - do mnie z wojska nie dzwońcie, bo ja się niczym nie będę zajmował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@NukeOps: dokładnie, kogo wezmą juz dawno jest rozpisane, nie będzie żadnych łapanek
Jeśli już - jeśli - Stany odpalą 5 Artykuł, to w pierwszej kolejności polecą żołnierze zawodowi. Wyszkoleni. Doświadczeni.