Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +156
#przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #youtube #polska
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś
PrawaRenka +311
#przegryw
Jak dziecko czułem się trochę jak dorosły wśród innych dzieci, a jako dorosły czuję się jak dziecko wśród dorosłych. A wy?
Jak dziecko czułem się trochę jak dorosły wśród innych dzieci, a jako dorosły czuję się jak dziecko wśród dorosłych. A wy?
- rozrysowany plan wojny Iran USA z przewidzianym atakiem krok po kroku
- rozbudowany wywiad Iranu podstawił sobowtóra
- Iran dokona inwazji USA
- wojna atomowa
- wojna atomowa i wysłanie polskich husarzy na bliski wschód polskim lotniskowcem ORP JP2
#iran #bliskiwschod
Komentarz usunięty przez moderatora
Dodatkowo, młodzież z polskich blokowisk ma wysłać okręt ORP JP 100%
Ja się nie mogę nadziwić, ile osób na wykopie w ogóle obchodzi jakiś gówno kraik na bliskim wschodzie.
@Kliko: Obchodzi, bo jak ten "gówno kraik, zostanie zaatakowany to będziesz płacić 10 zł/litr benzyny
Nie będę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@warning_sign:
@Kliko: ten guwnokraik jest 3 razy wiekszy od Afganistanu i jest wielkości Europy dzieciaku
@windows95:
Duże = silne, typowo ruskie myślenie xD
Takie tam gówno źródło o nazwie Bank Światowy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Wg wikipedii (a konkretnie wg raportu IISS z 2019 r.) mają ok. 400k żołnierzy, z czego ponad połowa (220k) to zwykli poborowi xD
Zgodzę się
@Kliko: no właśnie pytam co to za odrealnione dane z dupy? Nazywanie gównokraikiem najsilniejszego kraju w regionie, walczącego z ISIS na dwóch frontach, wspieranego przez wszystkie szyickie organizacje z Hezbollahem na czele to zwykła ignorancja dziaciaka który nie odrobił przyrki na poniedziałek
Bycie najsilniejszym w takim regionie to jak bycie najinteligentniejszym dzieciakiem w szkole specjalnej xD
Ok boomer
@Kliko bo duże nie zawsze =/= silne, ale akurat Iran jest duży i silny. Większe szanse miałaby Ameryka atakując Niemcy