Wpis z mikrobloga

Dobra, wszystkie zdrapki zostały sprawdzone i bilans, jak wielu pesymistów zgadło, jest średni. Zwrot finansowy wyniósł 970 zł, czyli 52,43%. Ilościowo wygląda tak jak na zdjęciu, nie chce mi się liczyć.
Nie, gamonie, nie pracuję w Totalizatorze, po prostu lubię zdrapki. To nasze hobby z Niebieskim. W komentarzach wołam plusujących i komentujących. Fajne to były zdrapki, nie zapomnę ich nigdy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 244
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@IngaA napisałaś "zwrot wyniósł 970 zł", czyli masz na myśli to co wydaliscie na zdrapki + hajs dodatkowo, czy raczej, że wydaliscie 1850 i po zdrapaniu zostało 970 zł? Bo jeśli to drugie, to ja bym tego zwrotem nie nazwał :) Mimo wszystko fajna zabawa
  • Odpowiedz
@IngaA: Mało znam głupszych sposobów na wydawanie pieniędzy niż oddawanie ich w grze, w której statystycznie musisz dokładać do interesu, żeby się mógł dalej kręcić ( ͡° ͜ʖ ͡°) To jest niestety nic innego jak h----d, jak już szukacie natychmiastowej gratyfikacji to za 500zł moglibyście się naćpać jak ludzie, efekt dużo mocniejszy, dłuższy i jeszcze zostanie wam sporo w kieszeni.
  • Odpowiedz
@IngaA typowy wykop jest typowy, najlepiej zarządza się cudzymi pieniędzmi xD dziewczyna sama zarobiła pieniądze i sobie wydaje na co chce, jedni latają na wakacje za 10k, drudzy wydają tysiaka miesięcznie na fajki albo zioło, inni kupują sobie klocki Lego za 4k. Rób sobie kobito to co lubisz i się nie przejmuj.
  • Odpowiedz
@wykopowiczka69 ale tego nie trzeba nazywać inwestycją, opka mogła mieć po prostu taki kaprys i sobie wydala SWOJE zarobione pieniądze i na tym się rozmowa powinna zakończyć. Moze dla niej 2k to nie jest zawrotna kwota. Swoja droga chciałbym poczytać komentarze jakby @IngaA wrzuciła teraz zdjęcie z wygrana zdrapką na jakiś milion albo dwa xD
  • Odpowiedz
@IngaA: kupiliście zdrapki o specjalnych numerach seryjnych, które nadal oferują wysokie wygrane czy tak po prostu bez sensu w----------e 2k na gównozdrapki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz