Wpis z mikrobloga

Jeżeli ktoś świadomie, z własnej woli decyduje się na używaną kobietę to ok, jego wybór, chcącemu nie dzieje się krzywda. Ale żal mi najbardziej dobrych chłopaków, którzy uwierzyli swoim szarym myszkom , że "hehe miałam do tej pory tylko jednego chłopaka", podczas gdy w rzeczywistości co tydzień dławiły się innym kutasem, aż przyszedł czas na stabilizację u boku beciaka. Tragedia. #mamyprawowiedziec
#przegryw #p0lka #redpill #zwiazki #s--s
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tydzień

@Zabomen_2: Rok ma 52 tygodnie. Zakładając że jest to szara myszka to zaczęła po 18 roku życia.
Okres obliczania to między 18-23 -> potem szukają już stabilizacji.
To wychodzi 5 lat. 5x52=260. Od tego trzeba odjąć około 20 bolców bo święta, choroby itp. Daje to około 240 bolców w ciągu 5 lat.
Dodatkowo jeśli wyjechała na erasmusa na 1 semestr czyli około 4 miesiące to trzeba dodać do tego
  • Odpowiedz
W pełni się z tobą zgadzam. Jeżeli ktoś świadomie, z własnej woli decyduje się na używanego faceta to ok, jej wybór, chcącemu nie dzieje się krzywda. Ale żal mi najbardziej dobrych dziewczyn, które uwierzyli swoim grzecznym chłopcom, że "hehe miałem do tej pory tylko jedną dziewczynę", podczas gdy w rzeczywistości co tydzień siorbał inną cipę, aż przyszedł czas na stabilizację u boku szarej myszki. Tragedia.

@Zabomen_2:
  • Odpowiedz
@Zabomen_2 ja p------e, wez ogranicz ten portal bo robi wam jeszcze wieksze g---o z mózgu niż faktycznie macie (a widzę że jest źle)

@kfffasny: A potem zdziwienie bo nikt nie chce rozmawiać z takim człowiekiem. Jeszcze do kompletu @varmiok
Ludzie co jest z wami?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@PaulStanley: Nie po prostu będziemy was tak naprawdę traktować jak zużyty pojemnik, a na co to sobie możecie dopowiedzieć. Do FWB taka wybolcowana laska to nie problem, ale na żonę czy dziewczynę bym nie liczył.
  • Odpowiedz
@CuckCuckKlan: co was? XD

Sama uważam ze wiele lasek używa jak może a nawet za bardzo, tyle ze ja (jak i wiele kobiet które znam) do nich nie należy.
Ale z takim durnym podejściem i tak nie uwierzycie tylko założycie przebieg z góry bo mamy cipe i ładny ryj to na pewno używałyśmy. Bo jak wy byście mieli to byście używali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PaulStanley: Nie po prostu będziemy was tak naprawdę traktować jak zużyty pojemnik, a na co to sobie możecie dopowiedzieć. Do FWB taka wybolcowana laska to nie problem, ale na żonę czy dziewczynę bym nie liczył.

@CuckCuckKlan: Albo jesteś dobrym trollem albo masz niezłe przemeblowanie w głowie.
  • Odpowiedz
podczas gdy w rzeczywistości co tydzień siorbał inną cipę, aż przyszedł czas na stabilizację u boku szarej myszki. Tragedia.

@niebieskatrytytka: Tragedią, to jest to, że wy wolicie używanych facetów - im więcej przeruchał tym lepiej, bo to znaczy, że sporo dziewczyn go chciało <<-- takie jest wasze różowe myślenie. Jak facet wam mówi, że jest prawiczkiem, to od razu myślicie, że coś z nim jest nie tak, skoro wciąż jest
J.....y - > podczas gdy w rzeczywistości co tydzień siorbał inną cipę, aż przyszedł c...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@PaulStanley: Ale NIE mamy, więc jak prawdziwy Polak zrobię wszystko by sprowadzić tych co mają do poziomu błota. Pies ogrodnika, a co mi tam i tak wszyscy się od mnie odwracają i mają mnie w dupie. Po 33 latach bez seksu jestem jednym z tych który lubi patrzeć jak świat płonie.

@pablosik: To 2 raczej, bo z trollingu jestem słaby raczej.
  • Odpowiedz
@niebieskatrytytka:

W pełni się z tobą zgadzam. Jeżeli ktoś świadomie, z własnej woli decyduje się na używanego faceta to ok, jej wybór, chcącemu nie dzieje się krzywda. Ale żal mi najbardziej dobrych dziewczyn, które uwierzyli swoim grzecznym chłopcom, że "hehe miałem do tej pory tylko jedną dziewczynę", podczas gdy w rzeczywistości co tydzień siorbał inną cipę, aż przyszedł czas na stabilizację u boku szarej myszki. Tragedia.

Ale serio tak uważasz,
  • Odpowiedz
@Jestembogaty: nawet lasce, z którą miałem swój pierwszy raz w wieku 16 lat nie przyznałem się, że jestem prawiczkiem. Kto w ogóle by p-------ł takie głupoty do kobiety? A mając +20 to już w ogóle taki strzał w kolano, że chyba by się już po tym nie podniósł w oczach larwy.
  • Odpowiedz