Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 22
@1marcin1: tak nie bałdzo, bo obserwuję to zjawisko wśród moich koleżanek z szkolnej ławy. Najlepszy strzał w łeb dostałem, gdy dowiedziałem się o koleżance z liceum - ambitna, bystra dziewczyna z planami na przyszłość. Dwa lata temu urodziła syna, zaczęła się transformacja w madke. Te teksty z których śmieją się na wypoku itp.
  • Odpowiedz
@NukeOps: Piszesz to tak jakby urodzenie dziecka było przekreśleniem wartości kobiety. Jeśli nasz gatunek ma nie wyginąć to ktoś musi te dzieci rodzić i się nimi opiekować. Głupie teksty i ludzie bez dzieci piszą wiec to żadna nowość :)
  • Odpowiedz
@Przegrywacz: To zaczyna mnie dotyczyć, rzadko jestem w kraju, ale ostatnio na przedświątecznych zakupach widziałem z daleka jedną z bardziej atrakcyjnych dziewczyn z czasów gimnazjum (po ukończeniu dowiedziałem się, że podobałem jej się), która dobrze się zapowiadała średnia 5.5, wyróżnienie z kangura potem jazda w dół - rzucenie dwóch kierunków studiów i zostanie panią od make-up. Teraz 3 lata po ślubie z kolesiem, którego znała mniej niż rok i urodzeniu
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@1marcin1: no właśnie nie. Masz problem z tworzeniem poprawnych zdań, bo moja odpowiedź jest odniesieniem do ostatniego zdania Twojego poprzedniego komentarza. Tyle i aż tyle. Napisałeś to tak nieskładnie, a może zabrakło przecinka, że zinterpretowałem to w taki sposób.
  • Odpowiedz