Wpis z mikrobloga

• 1673
Mirki, jedziemy właśnie z żoną do jej rodziców. Oni jeszcze nie wiedzą że kupiłem nowy samochód. Już nie mogę się doczekać miny teścia kiedy wjadę do nich moim gran coupe.
Typ nigdy mnie nie lubił, od początku był przeciwny naszemu małżeństwu. Dyskredytował mnie w oczach rodziny i znajomych, mówił że nie bedzie mnie stać na utrzymanie dziecka, śmiał się że gram w gierki i siedzę cały dzień na komputerze. Tylko że mnie dzięki temu klikaniu stać na auto za gotówkę, a on jeździ jakimś 10-letnim parchem w dizlu, i to jeszcze kupionym w kredycie, czym nigdy się nie chwalił, a dowiedziałem się o tym, bo wydała go kiedyś jego własna córka po kilku kieliszkach wina. Mam zamiar zniszczyć go na jego własnym podwórku i ostatecznie zamknąć mu morde. Różowa prosi bym tego nie robił, ale nie moge odmówić sobie tej przyjemności. Koniec tego pomiatania.

Wiecej szczegółów po godzinie 16-tej, kiedy wrócimy do siebie. Plusujcie ten wpis jeśli chcecie wiedzieć jak zakończyła się ta historia. Zawołam przez mirkolisty.

#pokazauto #bmw #carboners #motoryzacja #samochody #wygryw #programista15k #programowanie #komputery
daeun - Mirki, jedziemy właśnie z żoną do jej rodziców. Oni jeszcze nie wiedzą że kup...

źródło: comment_VCFbJTJX4HLSmx53eQQTHc7TucmEtce9.jpg

Pobierz
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@daeun: nie wiem czemu tak cię hejtują xD
Ja tam lubie twoje baity poczytać przy herbatce. Widać, że wkładasz w to pracę i historie ładnie się kleją ze zdjęciami. Równocześnie są tak oderwane od rzeczywistości, że micha się cieszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Seiec: A jechałeś chociaż kiedyś takim autem? Moja mama takie posiada i według mnie bardzo fajne autko. Na długość 3 cm krótsza od piątki. Bardzo dużo miejsca z tył. Ogromny bagażnik. Szyby bezbramkowe. Może i nie wyglada jakoś super ale pod względem użyteczności bije na łeb trójkę.
  • Odpowiedz
@daeun: Twoja działalność jest tutaj przepiękna () W komentarzach ludzie co płaczą, że hurr durr marnujesz czas, a sami zamiast dać na czarno to odpisuję i plusują xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Rób dalej to co robisz, dla takich wpisów wchodzę tutaj ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
bo jej koleżanki bawią już swoje wnuczki a ona musi opiekować się niepełnosprawnym synem a miała nadzieje ze na starość to on zaopiekuje się nią.

@bartdziur: No i dobrze, przynajmniej gówniaków nie płodzi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@sowa12: ale ja nie piszę o użyteczności, ja piszę o nazewnictwie i wizerunku. Grand Tourer to z założenia szybki, ekskluzywny samochód o dobrych osiągach, przeznaczony do wygodnego pokonywania długich tras. A nomenklatura BMW prezentuje zgoła coś innego - u nich samochody nazywające się "Gran Turismo" wyglądają jak przykucnięty pies podczas robienia kupy i są jakimiś dziwnymi napompowanymi hatchbackami, nie neguję że praktycznymi, ale nie mającymi nic wspólnego z prawdziwym GT.
  • Odpowiedz