Aktywne Wpisy
PanMaglev +670
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
artur-klocek +44
Podobno oficjalna asystentka Tuska z pierwszorzędnymi korzeniami... u ruskich. Powiązania w następnych komentarzach.
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
3 lata temu bylam z pewnym chlopakiem, wspaniale się dogadywalismy pod kazdym wzgledem. Niestety sie #!$%@? (niczyja wina, slaby przeplyw informacji, komplikacje), kontakt nam sie urwal, ale wrocil po roku. Po jakims czasie przyjacielskich spotkań powiedział ze nie chce miec kontaktu bo przypomina mu on o przeszlosci. Bylo to w listopadzie tego roku.
Moj problem polega na tym, ze czuje ze to bylo coś wyjatkowego. Minely 3 lata a ja nie potrafie zaangazowac sie w zadna relacje bo nikt nie jest nim. Wiem ze tez nie bylam mu obojetna i na pewno ma do mnie sentyment. Od czasu gdy przestalam miec z nim kontakt rozwalilam sie psychicznie totalnie.
Czy powinnam odpuscic?
Komentarz usunięty przez autora
Myslicie ze to przejdzie?
A moze pierwsza milosc zawsze w nas tak siedzi?
Nie moge sie pogodzic z tym ze mielismy swoj wlasny swiat, rozumielismy sie bez slow. Z innymi czuje sie tak jakbym probowala papierowek postaci wmowic ze jest czlowiekiem. Najgorsze jest to ze to nie mija. Mimo że jestem
Nie spróbujesz to będziesz żałować
Jak kontakt się urwie to żałować się nie będziesz co zrobiłaś wszystko co mogłaś.
Teraz właśnie odstawiam bo z tym tez pojawił sis problem. Probowalam wszystkiego by zapomniec.
Dziękuje, w sumie nie mam nic do stracenia.