Wpis z mikrobloga

• 0
Drogie mireczki,
3 lata temu bylam z pewnym chlopakiem, wspaniale się dogadywalismy pod kazdym wzgledem. Niestety sie #!$%@? (niczyja wina, slaby przeplyw informacji, komplikacje), kontakt nam sie urwal, ale wrocil po roku. Po jakims czasie przyjacielskich spotkań powiedział ze nie chce miec kontaktu bo przypomina mu on o przeszlosci. Bylo to w listopadzie tego roku.
Moj problem polega na tym, ze czuje ze to bylo coś wyjatkowego. Minely 3 lata a ja nie potrafie zaangazowac sie w zadna relacje bo nikt nie jest nim. Wiem ze tez nie bylam mu obojetna i na pewno ma do mnie sentyment. Od czasu gdy przestalam miec z nim kontakt rozwalilam sie psychicznie totalnie.

Czy powinnam odpuscic?
  • 13
  • Odpowiedz
@7na10: No i co ja mam ci powiedzieć? Też już za byłą tęsknię codziennie o niej myślę i nie potrafię w nic innego się zaangarzować. Ja bym wałczył na twoim miejscu. Może tak jak ja on czuje, że chcesz się z nim tylko przyjaźnić, a ja np swojej powiedizałem, że nie chcę być jej przyjaciele po tym wszystkim bo mnie by bolało.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Duzy problem jest w naszych charakterach. Jestesmy dwójką ludzi ktorej ciezko sis przyznac do uczuć i w sumie to wszystko rozwalilo.
Myslicie ze to przejdzie?
A moze pierwsza milosc zawsze w nas tak siedzi?
Nie moge sie pogodzic z tym ze mielismy swoj wlasny swiat, rozumielismy sie bez slow. Z innymi czuje sie tak jakbym probowala papierowek postaci wmowic ze jest czlowiekiem. Najgorsze jest to ze to nie mija. Mimo że jestem
  • Odpowiedz
@7na10: Walcz do końca, jak on odpuszcza.
Nie spróbujesz to będziesz żałować
Jak kontakt się urwie to żałować się nie będziesz co zrobiłaś wszystko co mogłaś.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Z drugiej jednak strony wyrazil się jasno ze nie chce miec kontaktu. Minelo trochę czasu i mozs to troche nie w porzadku kiedy znowu sie wtrace. Mogl juz to sobie poukladac.
  • Odpowiedz
@7na10: #!$%@?. Powiedział, że nie chce kontaktu, ale przyjacielskiego, bo nadal coś do ciebie czuje. Gdybym kochała byłego, też wolałabym z nim nie mieć kontaktu niż udawać przyjaciółkę, a skrycie go kochać. To bardzo bolesne i chłopak stara się zapomnieć. Jeśli jesteś pewna co czujesz i że chcesz spróbować, to napisz. Jeśli nie, to daj mu spokój.
  • Odpowiedz